Fallout 76 -pelaajat pääsevät pitämään lemmikkejä / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 76 -pelaajat pääsevät pitämään lemmikkejä

27.04.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
12
Fallout 76, lemmikit

Bethesda on paljastanut jatkosuunnitelmiaan Fallout 76:n varalle.

Äskettäin merkittävän Wastelanders-päivityksen saaneen pelin kehittäjät vastailivat pelaajien kysymyksiin Reddit-keskustelusivustolla. Projektinvetäjä Jeff Gardiner ja pääsuunnittelija Ferret Baudoin tekivät kyselytuokiossa muutamia palajstuksia Fallout 76:n tulevasta sisällöstä. Kehittäjät kertoivat suunnittelevansa esimerkiksi lemmikkien tuomisen Fallout 76 -pelaajille. Gardiner vihjasi myös Brotherhood of Steelin mahdollisesta saapumisesta Fallout 76:n pelimaailmaan.

Tarkempia tietoja tulevasta Fallout 76 -sisällöstä saadaan lähiaikoina. Kehittäjien on määrä paljastaa Fallout 76:n vuoden 2020 kehitystiekartta lähiaikoina.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Seuraava uutinen: Lemmikit varastivat pelaajien kamppeet Fallout 76:ssa.

Käyttäjän tontsa00 kuva
tontsa00

Toinen uutinen, pelaajien Camp rakennukset hukkuvat lemmikkien paskaan :)

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Pelaako tota p*skaa oikeasti joku ?

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

kolmas uutinen, paskan siivoominen maksaa oikeeta rahaa

Lainaus tontsa00

Toinen uutinen, pelaajien Camp rakennukset hukkuvat lemmikkien paskaan :)

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

vähä sama ku no man sky, ketään ei kiinnosta, jos tekee keskeneräisen pelin ja myy valmiina, voi käydä niin. en usko et tulee enää kiinnodtamaan tulevatkaan pelit ko studiolta. paska maku jäi

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri
Lainaus Hepii89

vähä sama ku no man sky, ketään ei kiinnosta, jos tekee keskeneräisen pelin ja myy valmiina, voi käydä niin. en usko et tulee enää kiinnodtamaan tulevatkaan pelit ko studiolta. paska maku jäi

Niin ymmärrän osittain sanomasi, mutta osittain en, se että yksi peli epäonnituu pahasti niin pitää koko studiota paskana. Joo olihan pelin julkaisu täysi flobbi nuka rommineen. Esim Bethesdan Doom pelit ovat menestys ja on paljon muitakin pelejä. Itse pelaan tätä peliä nyt wastlander päivityksen myötä ja peli tuntuu menevältä (muutamaa bugia lukuun ottamatta). Ovat tuonneet kaiken sisällön ilmaiseksi mikä on plussaa.
Antaa ihmisten pelata mitä haluaa ilman että tullaan arvostelemaan :) Toivotaan että Bethesda otti tästä opikseen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus NPPetteri

Esim Bethesdan Doom pelit ovat menestys ja on paljon muitakin pelejä.

Bethesda Softworks on Doomeissa vain julkaisija, joten siksi kai ne ovatkin hyviä pelejä, kuten myös esimerkiksi Prey, jonka teki Arkane Studios. Bethesdan panos Doomeissa jää wikipedian mukaan avustamiseen moninpelin lisäsisällössä ja karttaeditorissa.

Bethesdan itse tekemät pelit, joissa paljon Fallouteja, ovatkin sitten parhaimmillaankin täynnä bugeja ja glitchejä ja joiden pelimoottori nykii ja paukkuu. Skyrim on kuuluisa alun bugisesta hevosajelusta ja Falloutit ovat nekin täynnä ongelmia.

Bethesdan tekemien pelien sivuuttamiselle on siis olemassa ihan oikea peruste, toisin kuin sen julkaisemille. Omaan makuun nimenomaan Bethesdan julkaisukatalogista löytyy todella monia mieluisia pelejä. Nimenomaan niitä muiden tekemiä.

Skyrimiä kyllä pelailin mutta pakkohan se on todeta että kovin ruma ja liitoksistaan paukkuva teos sekin pahimmillaan on.

Yhden kehutuimman Falloutin, Vegasin, tekijätkin vaihtoivat pelimoottoria ja oli todella outoa pelata periaatteessa Falloutia avaruudessa (Outer Worlds) niin, että pelissä ei tullut vastaan mitään mainittavia bugeja, glitchejä tai muita ongelmia. Tulisi varmasti pelattua ne Falloutitkin jos ne toimisivat kuten Outer Worlds.

Tästä tulikin mieleeni että toivottavasti saavat pian jatkoa ja/tai lisäosia tuolle avaruuden Falloutille. Tuli oikein hinku pelata peliä kun se tuli mieleen.

LISÄYS:

Lainaus NPPetteri

Toivotaan että Bethesda otti tästä opikseen.

Mihin viittaat sanalla "tästä"? Eikö 76:n tiimoilta ole ollut jo aika monta kohtaa, josta olisi voinut ottaa opikseen? Samoin melkein jokaisen Falloutin sekä esim. Skyrimin kohdalla: pelit bugeja täynnä ja vanhassa pelimoottorissa vain roikutaan. Obsidian vaihtoi tosiaan pelimoottoria ja heti tuli teknisesti ihan eri luokan peli.

Enkä siis sano että vika olisi yksinomaan pelimoottorissa. Päätökset tämän 76:n kanssa on olleet ihan älyttömiä.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus zappah

Bethesda Softworks on Doomeissa vain julkaisija

En kyllä ymmärrä mikä tässä on niin vaikeaa sisäistää. Lähes joka päivä netissä näkee, miten joku puhuu Doomeista Bethesdan tekeminä peleinä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Augustus

[quote="zappah"]Bethesda Softworks on Doomeissa vain julkaisija[/quote]

En kyllä ymmärrä mikä tässä on niin vaikeaa sisäistää. Lähes joka päivä netissä näkee, miten joku puhuu Doomeista Bethesdan tekeminä peleinä.

Kun ei viitsitä ottaa asioista selvää....mutta väännettään täälläkin rautalangasta niille jotka eivät ymmärrä:

Bethesda Softworks: julkaisija
Bethesda Game Studios: The Elder Scrollsin (poislukien TES Online)ja Fallouttien (kolmannesta osasta lähtien, poislukien New Vegas) kehittäjä.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

Okei! Kiitos paljon tiedosta :) Muistan lukeneeni jostain että olisi ollut enemmän mukana doomissa.