Bethesda ei ole hylkäämässä varsin ongelmallisesta julkaisustaan tunnetuksi tullutta Fallout 76 -verkkopeliä. Julkaisijan omassa E3 2019 -lehdistötilaisuudessa paljastettiin Fallout 76:n saavan uudet Wastelanders– ja Nuclear Winter -päivitykset, jotka tuovat mukanaan huomattavia uudistuksia.

Kesän aikana saapuva Nuclear Winter lisää peliin aina yhtä trendikkään battle royale -tilan, jossa 52 pelaajaa kamppailee holvin 52 valvojan roolista. Mukana on perinteinen alati pienenevä taistelutanner, jossa luonnollisesti taistellaan myös voimahaarniskoilla ja ydinpommeilla. Tarkempia yksityiskohtia muutoksista ja lisäyksistä voi lukea lähdelinkistä.

Tilasta saadaan esimakua jo nyt, sillä Fallout 76:sta käynnistyy tänään 10. kesäkuuta  ilmainen testiviikko, jonka aikana lupaillaan maistiaisia Nuclear Winteristä.

Syksyinen Wastelanders sen sijaan lisää verkkopeliin NPC-hahmoja, eli perinteisiä tekoälyhahmoja,  jotka ovat tähän mennessä loistaneet poissaolollaan. Tämän myötä Fallout 76:een saadaan myös keskustelupuut hahmojen kanssa kommunikointiin, mistä otetaan kaikki irti uudessa päätehtävälinjassa. Tiedossa pitäisi kertoman mukaan olla runsaasti valintoja ja seurauksia perinteiseen Fallout-tyyliin.

Fallout 76 -pelaajat saavat molemmat päivitykset ilmaiseksi, ja niiden esittelyvideot voi katsastaa ohesta.

Lähde: Bethesda (1), Bethesda (2)

Lisää luettavaa