Fallout 76 ottaa seuraavan suuren askeleensa huhtikuun 7. päivä. Tuolloin pelin pc-versio ilmestyy ensimmäistä kertaa Steamiin, jolloin samalla siihen rantautuu kaikilla alustoilla myös sen seuraava suuri Wastelandersiksi kutsuttu päivitys.

Wastelandersin voimin Fallout 76 kasvaa muun muassa kokonaan uudella alusta asti työstettävissä olevalla päätehtävällä, muutamilla uusituilla vanhoilla tehtävillä ja ennen kaikkea jututeltavissa olevilla tekoälyhahmoilla. Näin mukaan saadaan myös Fallout-sarjalle tutut dialogipuut sekä mahdollisuuden tehdä muun muassa pelaajan maineeseen eri osapuolien kanssa vaikuttavia päätöksiä. 

Yhtälailla mukaan sopii odottaa uusia pelialueita, varusteita ja vihollisia. Lisää uusia kosmeettisia esineitä on yhtälailla tulossa ostettavaksi.

Bethesda huomioi, että mikäli Fallout 76:sta löytyy jo pc:llä Bethesda.net-versio, ei siihen kerättyä Atom-valuuttaa tai Fallout 1st -jäsenyyttä voi siirtää Steam-versioon. Atomic Shopista ostetut esineet jaetaan kuitenkin sekä Bethesda.netin ja Steamin välillä.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa