Fallout 76:n ensipäivitys on 47 Gt:n lataus konsoleilla / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 76:n ensipäivitys on 47 Gt:n lataus konsoleilla

20.11.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7

Bethesdan Fallout 76 -verkkopeli on saanut kaivatun ensipäivityksensä.

Merkittävistä bugeista kärsineen Fallout 76:n päivityksen kerrotaan korjaavan pelin vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä ongelmia. Lisäksi mukana on korjauksia esimerkiksi ydinaseiden laukaisukoodien saatavuuteen sekä ulkoasuongelmiin. Merkittävämpiä pelillisiä päivityksiä saadaan kuitenkin odottaa vielä tuleviin päivityksiin.

Fallout 76:n ensimmäisellä päivityksellä piisaa kuitenkin kokoa. Xbox Onella ja PS4:llä päivityksen kooksi kerrotaan n. 47 gigatavua. Pc-version käyttäjät suoriutuvat päivitysurakastaan huomattavasti helpommalla, sillä pc:llä päivitys on vain 15 gigatavun kokoinen.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Joo o. Olisivat viikon siirtäneet julkaisua ja olisivat saanut tuonkin datan peliin jo mukaan. Nyt kannattaa ihmiset äänestää sillä rahapussilla.

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Siis 47GB ja ainakin tämän artikkelin mukaan pelkkiä suorituskyky päivityksiä ja pikku viilauksia? Aivan helvetin naurettavaa.. Kuka pakotti julkaisemaan näin keskeneräisen pelin taas markkinoille?

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Tuo kuulostaa ihan kuin ois tapahtunut "ups julkaisimme väärän version" xD

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90
Lainaus flipperi

Kuka pakotti julkaisemaan näin keskeneräisen pelin taas markkinoille?

Ei kukaan. Kukaan ei myöskään pakota ketään osallistumaan näihin 70euron beta-testi karkeloihin. Itse ainakin pysyn kaukana koko pelistä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Bleach90

[quote="flipperi"]Kuka pakotti julkaisemaan näin keskeneräisen pelin taas markkinoille?[/quote]Ei kukaan. Kukaan ei myöskään pakota ketään osallistumaan näihin 70euron beta-testi karkeloihin. Itse ainakin pysyn kaukana koko pelistä.

Kyllä siellä varmaan joku pomo oli käskemässä, että saavat osakkeenomistajat tyytyväisiksi. Varmaan olisivat tyytyväisempiä jos peli myisi enemmän mutta eipä näissä sellaiset tunnu ikinä mitään painava: ulos vain heti että tekee rahaa vaikka tekisikin vähemmän kuin hiotumpi ja paremmat arvosanat saava teos. Toisaalta turhan moni näitä silti ostaa, joten kai ne luottaa sellaisiin ostajiin sitten.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Pahoittelen päivitystiedoston suuren koon aiheuttamaa mielipahaa, elämänne on varmasti hyvin hankalaa koska tämä on minkään sortin ongelma teille ;’(

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Audiovarmennus

Pahoittelen päivitystiedoston suuren koon aiheuttamaa mielipahaa, elämänne on varmasti hyvin hankalaa koska tämä on minkään sortin ongelma teille ;’(

Sinua tämä päivittely asiasta tuntuu enemmän harmittavan. Mikäli tykkäät pelistä, niin anna meidän kritisoijien olla. Minua ärsyttää jopa hyvien pelien kohdalla jos tulee 100 gigaa ladattavaa korjauksia varten. Ehkä sinua ei.