Fallout 76:n Power Armor Edition ei vastannut Bethesdan lupauksia / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout 76:n Power Armor Edition ei vastannut Bethesdan lupauksia

29.11.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
11

Fallout 76:n ympärillä velloo jälleen pienimuotoinen kohu.

Bethesdan pari viikkoa sitten julkaistu verkkopeli on saanut huutia niin bugien kuin palautuskäytäntöjen vuoksi, mutta nyt hommat ovat menneet pieleen myös pelin keräilyversiossa. Fallout 76:n Power Armor Edition -version kerrotaan pelin markkinointimateriaalissa sisältävän kangaskassin, mutta lähes kahdensadan euron hintaisen paketin ostajille toimitettiin heppoinen nailonkassi.

Bethesdan vastaus fanien valituksiin on ollut myös varsin jäätävä. Erään fanin julkaiseman Bethesdan tuesta saadun viestin mukaan markkinointimateriaaleissa ollut kuva oli prototyypistä, jonka tuottaminen osoittautui liian kalliiksi. Vastauksen mukaan studio ei myöskään aio tehdä asialle mitään. Bethesdan edustajan mukaan tuen vastaus on kuitenkin väärin ja nailonkassiin vaihtaminen johtui materiaalien saatavuusongelmista.

Falloutin virallisella Twitter-tilillä julkaistun viestin mukaan pettyneet keräilyversion ostajat voivat olla yhteydessä Bethesdan tukeen saadakseen 500 Atom-virtuaalivaluuttaa Fallout 76:een.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

On kyllä huvittavaa kun väittävät, että tuollaisen kangaskassin valmistaminen olisi tullut liian kalliiksi. Kuka tahansa voi tilata tuollaisia kiinasta parilla dollarilla ja hinta vaan tippuu kun niitä ostaa ison määrän kerralla.

Kertoo firman ahneudesta kun parin dollarin kassi 200$ paketissa oli liian kallis.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Totta, ei tuollaisten kangasassien tilaus/valmistus maksaisi juuri mitään Bethesdan/Zenimaxin kokoiselle yritykselle....

No samaa tuo kun koko pelin kanssa menivät pers edellä puuhun...varmaan noita F76n alunperin 200e keräilyversiota löytää kohtaa pilkkahintaan

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Oman peruin heti kun kuulin arvosteluja ja tajusin mitä skeidaa se pitää sisällään tuo keräilyversiokin.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Onneksi antavat korvauksena peräti 500 atomia! Viisi euroa leikkirahaa, jolla ei tee muuta kuin ostaa pelinsisäistä kosmeettista roskaa.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tässähän ei oikeastaan olisi ollut mitään ongelmaa jos eivät olisi spesifikoineet sen olevan kangaskassi promomateriaalissa ja laittaneet että "kuvat viitteellisiä". Tottakai edelleen olisi tullut hieman vittuuntuneita asiakkaita, muttei ainakaan olisi ollut mitään selkeää valhetta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hahahah..... Bethesda-fanipoikien kyyneleet on herkullisia. Jokohan pikkujiljaa alkaa sinne paksuihin kalloihin menemään, että olette näille (jep myös tälle) firmoile pelkkiä dollarin kuvia. Parin markan säkin sijaan parin pennin säkki. Tässä on pihistelty kunnolla!

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Päättivät sitten valita ohuimman ja huonoimman nailon kankaan mitä markkinoilta löytyy.
Kilpailee selvästi activisionin ja EAn kanssa.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Jos tosiaan otatte vastaan nuo Atomit niin hyväksytte sen korvauksena, joten parempi vaan valittaa asiasta vaikka kuluttajalautakunnalle. Älkää ottako vastaan ellette pidä sitä riittävänä korvauksena!

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Itsellä oli hetken aikaa harkinnassa tämä versio. Onneks tyydyin sitten normiversioon. Suosittelen kyllä itsekkin vaatimaan vähän parempia korvauksia kuin 5 euron edestä pikselikosmetiikkaa.