Fallout Anthology -paketti saapuu valmistamaan Fallout 4:n tuloon / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout Anthology -paketti saapuu valmistamaan Fallout 4:n tuloon

23.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Fallout 4:n antessa odottaa itseään vielä nelisen kuukautta on peliyhtiö Bethesda tuonut julki Fallout Anthologyn. Kyseessä on ydinpommin muotoinen fyysinen pelipaketti, jonka on määrä sulloa sisuksiinsa levyllisessä muodossa kaikki Fallout-sarjan pc-osat laajennuksineen kaikkineen.

Paketista löytyvät pelit ovat Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 ja tietysti myös alkuperäinen Fallout. Bethesda on lisäksi luvannut, että Anthologyn laatikossa on jätetty tilaa myös Fallout 4:lle, mikäli koko Falloutin pc-perheen haluaa tulevaisuudessakin pitää vankasti yhdessä.

Fallout Anthology on saamassa julkaisunsa lokakuun 2. päivä ja sitä on määrä tuoda markkinoille vain rajoitetusti. Tiedossa ei vielä ole, paljonko sille on kertymässä hintaa.

Päivitys kello 22:35: Bethesdan pr-pomo Pete Hines on kertonut Twitterissä Fallout Anthologyn kustantavan Amerikassa 50 dollaria. Täällä hinta pyörinee siis 50 euron paikkeilla.

Lähde: Bethesda Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ei kai tuokaan kovin paljon maksa koska pc.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Jos tuo pommi on laadukas ja metallista tehty, niin ei huono hinta. Keräilijän unelma. Ite kyllä taidan jättää välistä ja ostaa Fallout 4.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Yllättävän halvalla iskevät tuollaisen paketin liikkeelle, kyllähän tuo paljon tyylikkäämpi setti on kuin vaikka esimerkiksi Bethesdan aikaisemmin julkaisema The Elder Scrolls Anthology. (Joka muuten löytyy hyllystä myöskin.) Voisihan tuon pommipaketin keräilymielessä hyllyyn napata jos se ei ihan täyttä muovia/kartonkia ole. Räjähdysversio Fallout nelosesta voisi olla tuon lisäksi ihan kiva myös. :D

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Ei ole pommi koska: PC mustard race vaan. :(

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Miksi se hienoin osa eli Brotherhood of Steel on jätetty paketista pois?

Käyttäjän lateralpole kuva
lateralpole
Lainaus käyttäjältä Oselot

Miksi se hienoin osa eli Brotherhood of Steel on jätetty paketista pois?

Varmaan koska on vaan konsoleille ja tässä on kyse pc-perheestä

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hieno paketti kyllä. Harmi että vain pc:lle. Itse en ole pelannut yhtäkään mutta nelosen varmaan hankin. Tuon pelkän pommin (ja sopivan hinnan) takia voisi harkita silti tätä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Niille jotka harmittelevat vain PC-julkaisua, miettikääpäs hetki kahta ensimmäistä peliä....niitä ei ihan tuosta vain käännetä konsoleille ja ohjausta muuteta padille sopivaksi, vaan vaatisivat hiaman enemmän työtä....enkä kyllä ymmärrä miksi joku edes kahta ensimmäistä peliä + Tacticsia konsolilla pelata, kun ne toimivat vallan mainiosti antiikkisellakin PuuCellä, eivätkä F3 ja New Vegas nekään paljoa PC:ltä vaadi...Macin ja Linuxin käyttäjät ovat sitten toki asia erikseen, mutta kuka idiootti nyt niillä edes yrittää pelata :D

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Voisihan tuon hommata ihan vain siksi, että saa kaikki pelit yhdellä kertaa. Pommikoteloa en tosin kaipaa yhtään, on se vaan niin ruma.