Fallout Anthology -paketti saapuu valmistamaan Fallout 4:n tuloon

Bethesda on julkistanut innokkaita keräilijöitä varten Fallout Anthology -paketin, joka tarjoaa hyvän keinon tutustua Fallout-sarjan pc-historiaan.

23.7.2015 19:37

Fallout 4:n antessa odottaa itseään vielä nelisen kuukautta on peliyhtiö Bethesda tuonut julki Fallout Anthologyn. Kyseessä on ydinpommin muotoinen fyysinen pelipaketti, jonka on määrä sulloa sisuksiinsa levyllisessä muodossa kaikki Fallout-sarjan pc-osat laajennuksineen kaikkineen.

Paketista löytyvät pelit ovat Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout Tactics, Fallout 2 ja tietysti myös alkuperäinen Fallout. Bethesda on lisäksi luvannut, että Anthologyn laatikossa on jätetty tilaa myös Fallout 4:lle, mikäli koko Falloutin pc-perheen haluaa tulevaisuudessakin pitää vankasti yhdessä.

Fallout Anthology on saamassa julkaisunsa lokakuun 2. päivä ja sitä on määrä tuoda markkinoille vain rajoitetusti. Tiedossa ei vielä ole, paljonko sille on kertymässä hintaa.

Päivitys kello 22:35: Bethesdan pr-pomo Pete Hines on kertonut Twitterissä Fallout Anthologyn kustantavan Amerikassa 50 dollaria. Täällä hinta pyörinee siis 50 euron paikkeilla.

Lähde: Bethesda Blog

Lisää luettavaa