Fallout- ja The Elder Scrolls -kehittäjällä työn alla kolme julkistamatonta peliprojektia / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout- ja The Elder Scrolls -kehittäjällä työn alla kolme julkistamatonta peliprojektia

19.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

The Elder Scrolls- ja Fallout-pelejä tehtailleella Bethesda Game Studiosilla on parhaillaan työn alla ainakin kolme toistaiseksi julkistamatonta peliprojektia, studion suunnittelija Todd Howard on paljastanut. 

Osana tällä viikolla järjestettyä D.I.C.E.-kehittäjätapahtumaa Howard kertoi, että kyseisten pelien on määrä olla jotain hyvin erilaista verrattuna siihen, mitä studiolta on opittu tähän mennessä odottamaan. Tämä ei tosin tarkoita sitä, että niistä puuttuisi kunnianhimoa, sillä tavalla jos toisella niiden on kyllä tarkoitus olla vielä myös "isoja ja hulluja".

Osin projektien koosta johtuen niiden varsinaisen julkistuksen ei kannata odottaa tapahtuvan vielä vähään aikaan.

Bethesda Game Studiosin viimeisin tiedossa oleva peli on ollut marraskuussa julkaistu Fallout 4, johon se paljasti hiljattain joukon lisäosia. Studio laajensi hiljattain toimintaansa Marylandin osavaltiosta Montrealiin tehostaakseen pelinkehityskyvykkyyttään.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

Tuntuisi olevan erittäin huolettavaa jos isolla peliyhtiöllä EI olisi julkistamattomia projekteja työn alla.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Mielenkiinnolla odotan kuinka kunnianhimoisia pelejä Bethesdalla on tarjota. Star Citizen on nostanut omalla kohdallani isot ja kunnianhimoiset projektit täysin uusille tasoille, joten odotan näiltä isoilta kehittäjiltä ja julkaisijoilta vähintään samaa tasoa.