Fallout: New Vegas -kehittäjät paljastivat hyvin Fallout-henkisen The Outer Worlds -tieteisroolipelin / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout: New Vegas -kehittäjät paljastivat hyvin Fallout-henkisen The Outer Worlds -tieteisroolipelin

7.12.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9
 The Outer Worlds

Muun muassa Fallout: New Vegasista ja Pillars of Eternity -sarjasta tuttu Obsidian Entertainment esitteli täysin uuden The Outer Worlds -pelinsä. Pelin kehitystä johtavat alkuperäistä Falloutia luomassa olleet Leonard Boyarsky ja Tim Cain.

Yksinpelattava ensimmäisen persoonan tieteisroolipeli julkaistaan yhteistyössä Take-Twon alaisen Private Divisionin kanssa, joten se nähdään studion tuoreesta Microsoft-kaupasta huolimatta useammalla pelialustalla.

The Outer Worldsissa pelaajat heräävät horroksesta siirtolaisalukselta, joka on kadonnut matkalla galaksin toiselle laidalle sijaitsevaan Halcyonin siirtokuntaan. Vaikka pelissä tutkitaan avaruuden syvyyksiä, The Game Awards -gaalassa esitelty pelimaailma tuo vahvasti mieleen Falloutin. Pelin luvataankin olevan erittäin valintavetoinen, ja pelaajan tekemisillä on erittäin suuri merkitys, mihin suuntaan tarina lähtee kehittymään.

The Outer Worlds julkaistaan ensi vuonna pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Näyttää aivan mahtavalta. Luottamus tekijöihin on kova ja teema kiinnostava.

Käyttäjän Peluri83 kuva
Peluri83

Noh jaa eipä kovin kummosta settiä ollut! Ei tämäkään nyt mitenkään erikoiselta näyttänyt.

Käyttäjän edqe kuva
edqe
Lainaus

The Outer Worlds julkaistaan ensi vuonna pc:lle

Tarkempaa tietoa odotellessa ...

Videon perusteella peli ei vielä kiinnosta. Vaikuttaa liiaksi "räiskintäpeliltä", mutta toivottavasti sellainen se ei kuitenkaan ole.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Erittäin kiinnostavan oloinen tekele!

Käyttäjän vilunki kuva
vilunki

Fallout kohtaa Borderlandsin?

Ei tuo huonolta näytä, mutta ripaus jotain uutta ei olisi pahitteeksi.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Teknisesti vähän kikkareen olonen, näyttää jopa creation engineltä onkohan? Toivottavasti on tehty vaan traileri räiskintäpitoseksi ja on vähän fiilistelyäki pelissä. Kova luotto tähän porukkaan tosin ja day 1 hommiksi menee.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
Lainaus kribmeister

Teknisesti vähän kikkareen olonen, näyttää jopa creation engineltä onkohan? Toivottavasti on tehty vaan traileri räiskintäpitoseksi ja on vähän fiilistelyäki pelissä.

Niillä on Unreal 4 käytössä. Räiskintää pelissä varmasti on, mutta en usko sen olevan pääpointti. New Vegasin Jingle Jangle -trailerikin oli täynnä räiskintää ja räjähdyksiä, vaikka itse peli oli aika hidastempoinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kiinnosta kympillä enemmän kuin Falloutit koskaan. Siitä huolimatta, että tämä voisi ihan hyvin olla Fallout 5. Toisaalta se, miksi Falloutit ei ole koskaan innostaneet, on niiden kökköys. Tämä vähän vaikuttaa paremmalta, joten pitää todellakin seurailla onko se sitä.

Pieni epäilys silti nousi, että voisiko tämäkin yhä olla sillä vanhalla enginellä tehty. Ilmeisesti (ja toivottavasti) ei:

Lainaus Refloni

Niillä on Unreal 4 käytössä.

Hyvä! Tosin se yksinään ei tietenkään vielä ihmeitä takaa mutta paremmat lähtökohdat kuitenkin.

Kasvoanimaatiot ja hahmot yleisestikin ainakin vaikuttavat paremmilta. Se vähä, mitä pelistä muuten nähdään, vaikuttaa silti ikävän paljon Falloutilta.

Katsellaan nyt.

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

oho, toi näyttää just siltä ku mitä falloutin toivois näyttävän. bethesda ei itse ymmärrä kehittää kunnnollisia falloutteja ja skyrimejä, joten joku toinen tekee ne paremmin. menee hankintaan vau.