Fallout: New Vegasin yllättävistä haasteista kärsinyt modiprojekti The Frontier on taas saatavilla.

Modi joutui pian julkaisunsa jälkeen pelaajien silmätikuksi kyseenalaisen sisältönsä vuoksi, minkä seurauksena kehittäjät päätyivät vetämään The Frontierin pois jakelusta tilapäisesti. Kehittäjät ovat nyt siivonneet ainakin osan sisällöstä pois modista ja palauttaneet sen takaisin jakeluun Nexus Mods -palvelussa.

The Frontierista on poistettu ainakin joukko dialogia esimerkiksi America-hahmon orjuuttamiseen sekä muihin sopimattomiksi katsottuihin kohtiin liittyen. Modin sisältöä on kuitenkin jouduttu karsimaan laajemminkin. Osa projektiin osallistuneista henkilöistä on pyytänyt poistamaan osuutensa modista kohun seurauksena, minkä vuoksi The Frontier on menettänyt ainakin useamman hahmon äänet sekä uudella radioasemalla kuuluvan musiikkiraidan. Modi on lisäksi leimattu Nexus Modsissa aikuisille suunnatuksi, minkä vuoksi modisivun näkeminen edellyttää rekisteröitymisen ja profiiliasetusten muuttamisen.

Kehittäjät kertovat pyrkivänsä korvaamaan menetettyä sisältöä tulevaisuudessa. Modin on lisäksi edelleen määrä saapua jakeluun myös Steamissa.

Lähde: Nexus Mods

Lisää luettavaa