Fallout: New Vegas -tekijät paljastivat uutta pelikuvaa The Outer Worlds -tieteisroolipelistään / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout: New Vegas -tekijät paljastivat uutta pelikuvaa The Outer Worlds -tieteisroolipelistään

13.02.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14
The Outer Worlds

Fallout: New Vegasista ja lukuisista roolipeliklassikoista tutun Obsidian Entertainmentin viime vuoden lopulla julkistetusta The Outer Worlds -tieteisroolipelistä on saatu uusi pelikuvaa esittelevä video.

Game Informerin videossa pelin ohjaajiin lukeutuva Tim Cain ja pääsuunnittelija Charles Staples avartavat roolipelin taistelua, joka on ottanut vahvasti vaikutteita juurikin Fallout: New Vegasista. Videon voi katsastaa ohesta, minkä lisäksi Game Informer lupailee lisää The Outer Worlds -yksityiskohtia kuun aikana,

The Outer Worlds on näillä näkymin Microsoftin ostaman studion viimeinen useammalle konsolialustalle ilmestyvä peli. Sen olisi määrä saapua PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle vielä tämän vuoden aikana Take-Two Interactiven alaisen Private Divisionin toimesta.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän HumppaLeka kuva
HumppaLeka

Hmmmm, näyttääpi hahmojen animaatiot hyvinkin samoilta kun kun Fallouteissa (3 ja new vegas) ja räiskintä itsessään melko tönköltä myöskin. Odotukset tipahtivat aika paljon tämän myötä.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Ei tämä ole räiskintäpeli. Roolipelissä taistelun tarvitsee olla vain niin hyvää, että sitä jaksaa pelata seuraavaan keskusteluun asti. Jos räimintään panostetaan liikaa, se on pois jostain muusta (Fallout 4, Mass Effect 2...) Minusta tuo näytti mahtavalta.

Toivottavasti vain tätä ja Cyberpunkia ei julkaista liian lähellä toisiaan, molemmat nimittäin pakko-ostoksia.

Käyttäjän HumppaLeka kuva
HumppaLeka

En tainnut sanoakkaan että tämä olisi puhdas räiskintäpeli. Kyllä roolipelissäkin sen toiminnan pitäisi olla sujuvaa, eikä sellaista, vähän sinneppäin hampaat irvessä vääntämistä. Panostaisivat vaan kunnolla kaikkiin osa-alueisiin.

Käyttäjän nakkihiiri kuva
nakkihiiri

Näyttää ja kuulostaa erinomaiselta. Arvattavasti tulee uusimmalta sukupolvelta valitusta räiskinnästä ja varmaan kasvojen animaatioista, kun eihän niillä riitä kärsivällisyys oikeaan roolipelaamiseen, joka selvästi on tässä pelissä se juttu.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Outoa kun valitetaan jos joku haluaisi pelin olevan hyvä useammallakin osa-alueella. En minä ainakaan pane pahakseni että peli toimii hyvin yleisestikin eikä vain "tärkeimmillä" osa-alueilla.

Vasta pelasin Vampyrin, joka on nimenomaan ns. seiskan peli, jossa olisi vaikka ja mitä hiottavaa/säädettävää. Nautin silti pelistä paljon mutta olisin nauttinut varmasti enemmänkin jos olisi ollut nykyistä parempi.

Itseänikin vähän latisti tämä pelikuva. Vaikuttaa vain hieman paremmalta Falloutilta. Odotin vähän selvempää hyppyä ja vaikuttikin aiempien videoiden perusteella paremmalta (kuin nyt). No, katsellaan nyt mitä siitä tulee. Tai ehkä olen taas sekoittanut tämän johonkin toiseen peliin.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Cyberpunk 2077 tavoin tämänkin pelin toimintaosuus jättää videon perusteella erittäin kylmäksi. Mielenkiintoista nähdä kuinka paljon niitä vielä muutetaan ennen julkaisua.
Ainakin tähän asti nähdyn perusteella toivon, että molemmissa peleissä toimintakohtauksia on erittäin vähän.

Käyttäjän nakkihiiri kuva
nakkihiiri

Onkohan valittajat kuulleet semmosesta kuin budjetista? Tähänkään peliin ei annettu sitä rajatonta budjettia

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Ugh. Kyllähän tuo traileri vähän jätti kylmäksi, eikä peliympäristökään oikein säväyttänyt, mutta eiköhän tuosta vaihtelua löydy kun enemmän pelaa. RPG peleissä yleensä onneksi kompensoidaan tylsännäköistä räiskintää erilaisilla kyvyillä ja muilla tavoilla taistella, kun ne eivät kuitenkaan ole yleensä puhtaasti toimintapelejä. Uskoisin, että myös Cyberpunk 2077 hiukan laimeannäköiseksi jäänyt räiskintä kompensoituu hyvin kaikilla kyvyilä ja muilla tempuilla mitä pelaaja voi tehdä pelkän räiskinnän lisäksi.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Voin jo nähdä arvostelut: "The Outer Worlds on uskomattoman määrän valintoja tarjoava roolipeli rikkaassa ja mielikuvituksekkaassa maailmassa, mutta räiskintä on tönkköä nykystandardeilla ja grafiikka kuin vuodelta 2016, eikä mykkä päähenkilö riitä luomaan elokuvamaista tunnelmaa. 5/10."

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus Refloni

Voin jo nähdä arvostelut: "[i]The Outer Worlds on uskomattoman määrän valintoja tarjoava roolipeli rikkaassa ja mielikuvituksekkaassa maailmassa, mutta räiskintä on tönkköä nykystandardeilla ja grafiikka kuin vuodelta 2016, eikä mykkä päähenkilö riitä luomaan elokuvamaista tunnelmaa. 5/10.[/i]"

Unohdit mainita romanssivaihtoehtojen puuttumisen.

Itse en pidä hiljaisesta päähahmosta ja yllämainittujen vaihtoehtojen puutteesta, vaikka hiukan kömpelöitä ne usein ovatkin, mutta silti peli vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta noista puutteista huolimatta.

Käsittääkseni tämä ei ole mikään megabudjetin AAA-tuotanto, joten omasta mielestäni näyttää siihen nähden ihan hyvältä.