Fallout: New Vegas -tekijöiden tieteisroolipeli The Outer Worlds sai julkaisupäivän – katso uusi traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout: New Vegas -tekijöiden tieteisroolipeli The Outer Worlds sai julkaisupäivän – katso uusi traileri

10.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Fallout: New Vegas -tekijöiden tieteisroolipeli The Outer Worlds sai julkaisupäivän – katso uusi traileri

Fallout: New Vegasista ja monista muista roolipeliklassikoista varsin tutuksi tulleen Obsidian Entertainmentin uusin peli saapuu loppuvuodesta.

Hyvin Fallout-henkinen tieteisroolipeli The Outer Worlds julkaistaan nimittäin 25. lokakuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle, joiden lisäksi se saapuu Xbox Game Pass -palveluun heti julkaisupäivänään. Pelistä julkaistiin uusi traileri Microsoftin E3 2019 -lehdistötilaisuudessa, jonka voi katsastaa ohesta.

The Outer Worlds lienee Obsidianin viimeinen useammalla konsolilla julkaistava peli, sillä studio lukeutuu Microsoftin viime vuonna julkistamiin studio-ostoksiin. Outer Worldsin julkaisijana kuitenkin toimii vielä Take-Twon alainen Private Division.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Kyllä on herkullisen näköinen peli, ja vielä julkaisukin ihmisten aikoihin. Obsidianin roolipelit tarjoavat usein paljon kilpailijoita enemmän vapautta, siinä mielessä tämä kiinnostaa jopa enemmän kuin Cyberpunk. Kunhan vain bugien määrä pysyisi aisoissa.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah
Lainaus Refloni

Kunhan vain bugien määrä pysyisi aisoissa.

Tätä itsekin toivon. Aikaisemmin julkaistussa PAX East 2019 -pätkässä esiteltiin yli 15 minuutin edestä gameplayta ja peli näytti kyllä kaikkea muuta kuin valmiilta, vaikka kyseessä luulisi olleen esittelykäyttöön "hiottu" demo. Toivottavasti eivät nyt kiirehtisi tämän kanssa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pidän fiiliksestä ja asenteesta, joka tämän trailereista välittyy, mutta ulkoasu on omaan makuuni ärsyttävän rujo. Samantapainen kuin Fallouteissa, joka on jotenkin luotaantyöntävä.

Eikä kyse ole siitä, että joku karu "kuumaisema" tai apokalyptinen miljöö tökkisi, sillä monissa peleissä sitä on tehty miellyttävämmässä muodossa ollen silti oikealla tavalla karu. Nyt peli vain näyttää omaan silmääni huonolta/vanhentuneelta.

Pitää silti katsella jos tämä muuten olisi hyvä teos. Pidin muuten joskus myös Mass Effectien grafiikkaa samalla tavalla ärsyttävänä. Sellainen realistisuuteen pyrkivä, josta tulee lopputulokseksi vain rujoutta. ME-pelit kuitenkin kuuluvat omiin suosikkeihin, joten ulkoasu ei todellakaan ole este jos peli on muuten hyvä.

Nostoja