Fallout New Vegasin massiivinen The Frontier -modi julkaistiin vuosien työn jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout New Vegasin massiivinen The Frontier -modi julkaistiin vuosien työn jälkeen

17.01.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
Fallout: New Vegas, The Frontier, modi

Fallout: New Vegasin valtava The Frontier -modi on viimein julkaistu.

Kaikkien aikojen suurimmaksi Fallout-modiksi kutsuttua The Frontieria työstettiin pitkään ja hartaasti, sillä modi on ollut työn alla jo viime vuosikymmenen puolivälistä saakka. The Frontierissa Fallout: New Vegas -pelaajat pääsevät matkaamaan kokonaan uusiin maisemiin, sillä modi sijoittuu Oregonin lumiseen postapokalyptiseen autiomaahan. Kehittäjien mukaan modissa on kokonaisen uuden pelin verran sisältöä, ja se lisää peliin myös uusia toimintoja, kuten ajettavia ajoneuvoja.

The Frontierin julkaisu ei ole sujunut ihan mutkitta, sillä modin suosion kerrotaan saaneen NexusMods-sivuston palvelimet tukkoon kuorman alla. Modin on määrä ilmestyä myös Steamiin ensi viikon aikana.

Lähde: NexusMods

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Täytyypä asentaa new vegas takaisin koneelle.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

vaatiiko tämä new vegasin?

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0
Lainaus zerodaunholy

vaatiiko tämä new vegasin?

Vaatii

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Tuonne näköjään pitää lähteä peruspelin Kuriirilla, jonka tasoksi suositellaan 11+. Omassa kaapissa ei ole yhtään sopivaa hahmoa, joten taitaa olla aika aloittaa uusi peli ja treenata jonkunnäköinen ukko taisteluvalmiuteen. Onneksi olin muutenkin jo miettinyt NV:n uudelleenpeluuta. On kyllä kiinnostavin modi aikoihin.

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy

Hyvä sattuma, kun tuli hommattua Fallout lautapeli joulun alla ja nyt on aloitettu kaverin kanssa Fallouttien uudelleen läpipeluut. Sisällön määräsenkun kasvaa.

Nostoja