Fallout taittuu nyt Monopoly-peliksi / Uutiset / pelaaja.fi

Fallout taittuu nyt Monopoly-peliksi

3.09.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Fallout taittuu nyt Monopoly-peliksi

Fallout 4 on eittämättä yksi loppuvuoden odotetuimpia ja suurimpia pelijulkaisuja. Sitä työstävä Bethesda tietää Fallout-nimen vetovoiman varsin hyvin, eikä mammuttisarja laajene pelkästään neljännen osan turvin: tuhon jälkeiseen maailmaan päästään myös klassisen Monopoly-lautapelin muodossa.

Fallout Monopoly on totisinta totta, ja se esiteltiin Yhdysvalloissa järjestetyssä GameStop Expo -tapahtumassa. Virallinen julkistus saatiin verkkoon asti pelisarjan Twitter-tililtä, joka ei kuitenkaan toistaiseksi ole vahvistanut ilmassa pyöriviä raportteja marraskuisesta julkaisupäivästä. Päiväys kävisi kuitenkin järkeen, julkaistaanhan myös Fallout 4 marraskuussa.

Lautapelin kehityksestä vastaa erilaisiin Monopoly-versioihin erikoistunut USAopoly. Sen toimesta Monopoly-käsittelyn ovat saaneet ainakin jo Halo, Mass Effect, World of Warcraft sekä Pokémon.

Mikäli Monopoly-versio ei nappaa, varsinainen Fallout 4 julkaistaan  10. marraskuuta pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Bethesda, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Monopoly on eräänlainen ikuisuuspeli, vaikka sitä ei moneen vuoteen pelaiskaan. Joskus sen kuitenkin kaivaa esiin, kun porukka sattuu oleen "sopiva." Ei oo Monopolya tällä hetkellä, joten tämä täytyy pitää mielessä. Jos tekis vaikka sen kuuluisan ennakkotilauksen.

Käyttäjän JiiiHaad kuva
JiiiHaad

Eih, Monopoli ja Fallout... Tunnustan että pelasin sitä lapsena paljon, muttei puhettakaan että nykypäivänä jaksais. Onkohan se maailman tylsin lautapeli? Pelaisin ennemmin vaikka Kimbleä. Se sentään loppuu joskus ja pelin kulkuun pystyy vaikuttamaan paremmin kuin Monopolissa! :D