Fanien pyynnöt kuultiin: Shenmue III:sta myös fyysinen PlayStation 4 -versio / Uutiset / pelaaja.fi

Fanien pyynnöt kuultiin: Shenmue III:sta myös fyysinen PlayStation 4 -versio

4.07.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
12

Kickstarterissa parhaillaan kolehteja keräävän Shenmue III:n rahoittajien toiveet on kuultu.

Alun perin vain pc-versiostaan fyysistä kappaletta tarjonneen Shenmue III:n on ilmoitettu ilmestyvän konkreettisella levyllä myös PlayStation 4:lle. Fyysinen PlayStation 4 -julkaisu on ollut kampanjaa pyörittävän Ys Netin mukaan kaikkein kysytyimpiä rahoittajapalkintoja pelin kesäkuisesta julkistuksesta asti.

Fyysisen PlayStation 4 -version voi lunastaa itselleen 60 dollarin eli noin 54 euron hintaan. Pc-versiosta jo maksaneiden ei tarvitse muuttaa tilaustaan: Kickstarter-kampanjan päättyessä kaikille rahoittajille lähetetään kysely, jonka kautta he voivat valita haluamansa alustan pelilleen.

Eilisiltaisen ilmoituksen jälkeen jo yhteensä yli neljän miljoonan dollarin potin kerännyt Shenmue III on haalinut yli 300 tuhatta lisädollaria rahoittajilta, joille fyysisen PS4-version puute lienee aiemmin ollut ratkaiseva tekijä tukipäätöstä tehdessä.

PlayStation 4 -version ohella kampanja sai myös useita uusia luksuspalkintoja, ja varakkaimmat fanit voivat nyt Shenmue III:a anteliaasti tukemalla saada nimensä tai kasvonsa peliin monin eri tavoin. Kymmenellä tuhannella dollarilla kuusi onnekasta saa pelisarjan luoja Yu Suzukista itselleen illallisseuraa.

Shenmue III:n Kickstarter-kampanja jatkuu vielä 13 päivän ajan. Pelin on määrä valmistua loppuvuodesta 2017.

Lähde: Kickstarter 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Niinpä. Odottelen sitä julkaisua joskus ja jos sillon ei ole fyysistä versiota ja HD remastereita fyysisenä kahdesta ekasta niin ostamata jää.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kyllä nyt viedään pässejä narussa, vai että oikeen palkinto on fyysinenversio, jonka pitäisi olla itsestäänselvyys.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Oikein hyvä uutinen! Monesta kiinnostavasta pelistä meinaa nykyään jäädä fyysinen versio kokonaan pois.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Jo jonkin aikaa remastereita on tullut joka tuutista, mutta nyt kun remasterille saattaisi olla jopa kysyntää ja tarvetta ei kuulu mitään. Totta, lisenssiongelmista lienee kyse, kuitenkin ihmetyttää ettei lisenssin omistajalla raksuta kickstarter-nosteen jälkeen että tällä nimikkeellä voisi tienata rahaa. Tosin jos remasterit julkaistaisiin kumpikin täyden pelin hinnalla, niin menestys todennäköisesti jäisi aika laihaksi.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors
Lainaus käyttäjältä hell_patrol

Monesta kiinnostavasta pelistä meinaa nykyään jäädä fyysinen versio kokonaan pois.

Onneksi ei itselläni ole tätä ongelmaa.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Vaadin, että myös XOne saa oman versionsa Shenmue 3:sta. Ja samaan pakettiin blu-ray, johon on leikattu välivideot kahdesta aiemmasta osasta sekä muutama tappelukohtaus. Ja HD:nä kaikki totta kai! ;)

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Sundance Kid

Vaadin, että myös XOne saa oman versionsa Shenmue 3:sta. Ja samaan pakettiin blu-ray, johon on leikattu välivideot kahdesta aiemmasta osasta sekä muutama tappelukohtaus. Ja HD:nä kaikki totta kai!

Eiköhän Sony ole maksanut Mikkiksen ulos kehistä, joten tuskin tulossa. Harmi sinäänsä olisi meinaan ollut kivempaa seurata siitä syntynyttä paskamyrskyä, jos Mikkis olisi tehnyt näin Sonyn sijasta. Nyt ei tunnu ketään välittävän tälläisestä vekslailusta.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Tulipas facepalmattua tämän uutisen kommenteille. En nyt kuitenkaan viitti alkaa listausta tekemään.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä gurgi

Kyllä nyt viedään pässejä narussa, vai että oikeen palkinto on fyysinenversio, jonka pitäisi olla itsestäänselvyys.

Harvemmin kickstart peleissä on fyysistä tulossa.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Siis eipä noissa Kickstartereissa useinkaan fyysisiä versioita ole TARJOLLA (digitaalinenkin versio löytyy noin puolella fyysisen hinnasta). Tietääkseni Bloodstained taisi olla ensimmäisiä, joka tarjosi fyysisiä.

Tämä oli ratkaiseva tekijä kohdallani, ja meninpä sitten osallistumaan tähän kamppanjaan. Edellä mainittu Bloodstained oli ensimmäiseni ja tämä toiseni - tuettu KS-peli siis.

Sony rahoittaa "vain" markkinoinin ja Suzuki on kertonut muidenkin alustojen olevan mahdollisia (voi tosin olla vain mainospuhetta).

Nostoja