Fanipalaute määrittelee Dark Souls II:n tulevaisuuden

Fanipalaute voinee vielä auttaa määrittelemään, mitä Bandai Namco ja From Software ovat tekemässä Dark Souls II:n suhteen julkaisun jälkeen.

1.2.2014 04:06

Maaliskuussa konsoleilla julkaisunsa saavan Dark Souls II:n tulevaisuus on vielä varsin avonainen, pelin tuottaja Takeshi Miyazoe on vahvistanut pelilehti OXM:lle. Lehdelle hiljattain antamassaan haastattelussa Miyazoe on todennut, että hän uskoo pelillä olevan lisäsisältöpotentiaalia, mutta mitään varsinaista ei ole lyöty vielä lukkoon ennen kuin Bandai Namco ja From Software alkavat saada pelistä ja sen mahdollisista jatkomahdollisuuksista palautetta faneilta.

– Keskitymme tällä hetkellä viimeistelemään sen, mitä meillä on, mutta uskon, että olemassa on seuraavia vaiheita siihen liittyen, miten voisimme laajentaa Dark Souls II:ta, Miyazoe saneli.

Tuottajan kommentti tarkentaa hieman sitä, mitä mies saneli viime vuoden lopulla Edge-lehdelle. Tuolloin Miyazoe nosti esille, ettei Dark Souls II:n lisäsisällön kehitys ole ollut varsinaisesti harkinnassa ja ettei ainakaan pienemmät lisät, kuten pelin julkaisun jälkeen mukaan iskettävät tavarapaketit, juuri hänen mielestään auta muovaamaan pelikokemusta.

Dark Souls II:n Xbox 360- ja PlayStation 3 -version saadessa julkaisunsa Euroopassa maaliskuun 14. päivä, nähdään täälläkin päin maailmaa pelin ennakkotilausetuna viisi kappaletta erilaisia ladattavia asepaketteja. Niiden tarkoituksena on tarjota hieman apua pelin aloitukseen ainakin heille, jotka ovat tilanneet joko Dark Souls II:n Black Armour Editionin tai Collector’s Editionin.

Alkuperäinen Dark Souls laajeni aikoinaan julkaisunsa jälkeen varsin mittavalla Artorias of the Abyss -lisäseikkailulla.

Lähde: Official Xbox Magazine

Lisää luettavaa