Uusi Sonic the Hedgehog -sarjan pohjalta luotu fanipeli Sonic Utopia on paljastanut. Neljän hengen voimin työstetty Sonic-seikkailu on rakennettu käyttäen Unity-pelimoottoria, ja kehittäjiensä mukaan lähes kaikki sen osa-alueet on rakennettu alusta alkaen itse.

Pelinä Sonic Utopia on 3D-seikkailu, jossa Sonic vilistää läpi tavanomaista avoimemmassa maailmassa. Sonicin liikkeet ovat edelleen kuitenkin sarjaa pelanneelle varsin tuttuja, eikä vauhdissakaan olla tietystikään pihistelty.

Sonic Utopia on kokeilu, joka ei yritä vain sovittaa Sonic-pelattavuutta intuitiivisellä tavalla 3D:ksi, vaan joka myös pyrkii ottamaan Sonicin tyylistä kaikki sen parhaat puolet ja sitoa tämän kaiken yhteen johdomukaiseksi kokemukseksi, pelin virallisen trailerin kuvauksessa kerrotaan.

Demon Sonic Utopiasta voi imutella koneelleen klikkaamalla tästä (suora latauslinkki). Nähtäväksi tosin jää, mikäli demo pysyy kauan vielä saatavilla, sillä Sega saattaa hyvinkin laittaa pelin kehitykselle ja jakamiselle pian stopin tekijänoikeuksiaan suojellakseen.

Lisää luettavaa