Fanisuosikki vahvistui uusiin Super Smash Bros. -peleihin kahden uutuushahmon kera / Uutiset / pelaaja.fi

Fanisuosikki vahvistui uusiin Super Smash Bros. -peleihin kahden uutuushahmon kera

14.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Nintendo on julkistanut kokonaiset kolme uutta hahmoa seuraaviin Super Smash Bros. -peleihinsä. Tuore traileri paljastaa, että mukaan taisteluun pomppaavat vielä ainakin sekä fanisuosikki Captain Falcon että myös Lucina ja Robin.

Sekä Lucina että Robin ovat peräisin viime vuonna 3DS:llä nähdystä Fire Emblem: Awakeningista. Kaksikoista Robin edustaa Awakeningin alussa luotavaa pelaajan omaa hahmoa ja näin ollen taistelijasta on tarjolla uusimmissa Smash Bros. -peleissä sekä mies- että naisversio.

Fire Emblem: Awakeningista myöskin tuttu Chrom tulee hänkin olemaan näkösällä uusissa Smash Broseissa. Hän ei näillä näkymin ole kuitenkaan pelattava taistelija.

Julkistusten myötä Super Smash Brosin 3DS- ja Wii U -version hahmotarjonta on kasvanut 36 taistelijaan, joiden joukkoon lukeutuu vielä myös muokattavissa oleva Mii-hahmo. Ensimmäisenä monipäiseen sakkiin pääsee käsiksi 3DS:llä 3. päivä lokakuuta, kun taas Wii U:lla Super Smash Brosia pelataan tulevan talven aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Ei vieläkään Jigglypuffia...? Sydämeni itkee verta...

Käyttäjän Retro kuva
Retro

Fire Emblem fanina otan tämän uutisen ilolla vastaan. Ei ainakaan ole FE hahmoista pulaa tulevassa Smashissa. Mutta näytti olevan monelle Xenobladen ystävälle kova paikka, kun sieltä ei sitä Shulkkia vieläkään paljastettu. Itselleni yhdentekevää, mutta ihmeen paljon tuota hahmoa peliin ollaan kaivattu.

Käyttäjän samojedi kuva
samojedi

Wii U:n voisi ostaa sitten kun uusi F-Zero (ja Metroid) julkistetaan.

Sakurai: "And welcome back, Captain Falcon!! When are you ever getting a new game of your own?"

https://miiverse.nintendo.net/posts/AYMHAAACAABnUYn84Hh1cg

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus Pelaajalehti

Fire Emblem: Awakeningista myöskin tuttu [b]Crom[/b] tulee hänkin olemaan näkösällä uusissa Smash Broseissa.

Mutta JES, ainakin saadaan vähän muitakin pelkkiä miekanheiluttelijoita Fire Emblemistä. Saas nähdä onko Lucina move-setiltään pelkkä Marth klooni vai oikeasti erilainen.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Neljä Fire Emblem hahmoa? Tämä harvinaisen epäselvä.
1. Muikku on takaisin! Jes!
2. Lucina näyttää Martta kloonilta -> ei hyvä.
3. Jos Robin olisi pelkkä spellcasteri olisin iloisempi. Pelissä on nyt seitsemän miekkamiestä, ei tämä mikään Soul Calibur ole. Jos tulee vielä lisää miekkailijoita niin on kyllä aika raskas yliedustus kyseisellä saralla.
4. Crom on lähes varmasti joko Martan tai Lucinan alternate skin tai assist trophy.

Alkuperäisistä 12 puuttuu vielä Ness ja Jiggly.

Käyttäjän giga kuva
giga
Lainaus käyttäjältä YritaEdes

3. Pelissä on nyt seitsemän miekkamiestä, ei tämä mikään Soul Calibur ole. Jos tulee vielä lisää miekkailijoita niin on kyllä aika raskas yliedustus kyseisellä saralla.

Pelissä on myös aivan liikaa hahmoja, jotka käyttävät nyrkkejä taistelussa (Mario, Donkey Kong, Little Mac jne jne). Eihän tämä mikään Tekken ole. Mielestäni esim. Linkit ovat huomattavasti enemmän kuin pelkkiä miekkailijoita, joten lähinnä vain Lucina, Marth ja Ike (+Mii) muistuttavat toisiaan. Pelkkä loitsija olisi kyllä kiinnostava lisäys sarjaan, mutta Robinin tapauksessa valittu lähestymistapa on uskollisempi lähdemateriaalille.

Käyttäjän Marek kuva
Marek
Lainaus käyttäjältä YritaEdes

4. Crom on lähes varmasti joko Martan tai Lucinan alternate skin tai assist trophy.

Alkuperäisistä 12 puuttuu vielä Ness ja Jiggly.

Chrom on Robinin final smash, joten en usko että pistävät sitä alternate skiniks tai assist trophyks.