Bethesda näyttäisi täyttäneen viimein lupauksensa Fallout 76:n Power Armor Edition -erikoisversioiden kangaskassien suhteen. Yhtiö ilmoitteli jo ennen E3-messujen alkua, että se oli aloittanut kangaskassien toimituksen Power Armor Editionin -ostajille, ja viimein kuluvan viikon lopulla sosiaalinen media alkoi täyttyä maininnoista, että kassit ovat tosiaan alkaneet saapua perille.

Kassijupakka ehti kestää seitsemisen kuukautta. Kaikki lähti Fallout 76:n julkaisusta, kun Power Armor Editionin ostaneet huomasivat, että paketista löytyikin luvatun kanssin sijasta nailonista tehty vastine. Bethesdan mukaan muutos tuotteeseen johtui materiaaliongelmasta.

Bethesda oli alunperin paikkaamassa tilannetta jakelemalla erikoisversion ostajille pelin sisäistä valuuttaa. Se taipui kuitenkin paria viikkoa myöhemmin ja lupasi toimittaa oikeat kassit Power Armor Editionin ostajille noin puolen vuoden aikana.

Kassikaaos ei ollut toki ainut Fallout 76:ta sen julkaisussa ympäröinyt ongelma. E3:n yhteydessä Bethesda julkistikin itse peliin joukon tulevia sisältöpäivityksiä, jotka ovat tuomassa pelin maailmaan vielä lisäeloa ja battle royale -tilan.

Lähde: RedditEurogamer

Lisää luettavaa