Fanit yhdistivät voimansa Battleborn-räiskinnän pelastamiseksi

Nyt lauantaina vietetään niin sanottua Battleborn-päivää pelin yhteisön yrittäessä puhaltaa uutta eloa sen pelaajakuntaan.

12.11.2016 01:54

Joukko faneja on lyöttäytynyt yhteen puhaltaakseen uutta eloa alkuvuodesta saapuneen Battleborn-pelin pelaajakuntaan.

Nyt tämän viikon lauantaina pelin yhteisö on aikeissa viettää niin sanottua Battleborn-päivää, jolloin fanien tarkoituksena olisi houkutella mahdollisimman monta ihmistä pelaamaan peliä ja saada heidät näin antamaan sille uuden mahdollisuuden ilman peliseuran löytämiseen liittyviä ongelmia. Idea sai alkunsa keskustelusivusto Redditissa, jossa yhteen on koottu myös joukko niin sanottuja BattleBros-pelaajia, joiden on tarkoitus avittaa kaikkia kiinnostuneita Battleborniin liittyvissä asioissa. 

Myös Battlebornin kehittänyt Gearbox Software ja julkaisija 2K Games ovat huomoineet fanien aikeet. Osoittaakseen tukensa hankkeelle yhtiöt ovatkin järjestäneet pelissä viikonlopun ajaksi joukon erikoistapahtumia, jotka mahdollistavat esimerkiksi kaikkien pelin hahmojen käyttämisen ilman tarvetta niiden erilliselle avaamiselle. Myös tuplakokemuksen kaltaisia asioita olisi tarjolla.

Battlebornin odotettua heikommasta menestyksestä huolimatta Gearbox ja 2K eivät ole olleet aikeissa hylätä peliään vielä toviin. Vasta nyt perjantaina peliin julkaistiin uusi maksullinen yksinpelitehtävä, jota seuraa parin seuraavan kuun sisällö myös muun muassa uusi pelattava hahmo Beatrix. Ohessa traileri edellä mainitusta tehtävästä.

Lähde: Reddit, Battleborn (kotisivu)

Lisää luettavaa