Fanit yhdistivät voimansa Battleborn-räiskinnän pelastamiseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Fanit yhdistivät voimansa Battleborn-räiskinnän pelastamiseksi

12.11.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Joukko faneja on lyöttäytynyt yhteen puhaltaakseen uutta eloa alkuvuodesta saapuneen Battleborn-pelin pelaajakuntaan.

Nyt tämän viikon lauantaina pelin yhteisö on aikeissa viettää niin sanottua Battleborn-päivää, jolloin fanien tarkoituksena olisi houkutella mahdollisimman monta ihmistä pelaamaan peliä ja saada heidät näin antamaan sille uuden mahdollisuuden ilman peliseuran löytämiseen liittyviä ongelmia. Idea sai alkunsa keskustelusivusto Redditissa, jossa yhteen on koottu myös joukko niin sanottuja BattleBros-pelaajia, joiden on tarkoitus avittaa kaikkia kiinnostuneita Battleborniin liittyvissä asioissa. 

Myös Battlebornin kehittänyt Gearbox Software ja julkaisija 2K Games ovat huomoineet fanien aikeet. Osoittaakseen tukensa hankkeelle yhtiöt ovatkin järjestäneet pelissä viikonlopun ajaksi joukon erikoistapahtumia, jotka mahdollistavat esimerkiksi kaikkien pelin hahmojen käyttämisen ilman tarvetta niiden erilliselle avaamiselle. Myös tuplakokemuksen kaltaisia asioita olisi tarjolla.

Battlebornin odotettua heikommasta menestyksestä huolimatta Gearbox ja 2K eivät ole olleet aikeissa hylätä peliään vielä toviin. Vasta nyt perjantaina peliin julkaistiin uusi maksullinen yksinpelitehtävä, jota seuraa parin seuraavan kuun sisällö myös muun muassa uusi pelattava hahmo Beatrix. Ohessa traileri edellä mainitusta tehtävästä.

Lähde: Reddit, Battleborn (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Jos tulisi Linuxille niin voisin kokeillakin.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

ei mitään peliä vastaan mutta voisivat keskittyä vain siihen uuteen borderlandsiin tämän sijaan

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Videolla toistellaan "lasers" mutta samalla siinä lentää jotain plasmapalloja.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Erik H.

[quote='käyttäjältä zappah']Videolla toistellaan "lasers" mutta samalla siinä lentää jotain plasmapalloja.[/quote] Borderlands Pre-Sequelin yhtenä oheistuotteena oli ainakin muki, jossa luki Lasers!. Liekö jokin amerikkalaisten hupijuttu.

"Lasers"

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus käyttäjältä zappah

Videolla toistellaan "lasers" mutta samalla siinä lentää jotain plasmapalloja.

Borderlands Pre-Sequelin yhtenä oheistuotteena oli ainakin muki, jossa luki "Lasers!". Liekö jokin amerikkalaisten hupijuttu.

Edit: Kiitos vain Snaketus, nyt lisäsin lainausmerkit ja vielä alkuun kursiivinkin. Itse muuten haluaisin oikaista kaikki sellaiset jotka teitittelevät "kuinka olette voineet" vaikka pitäisi kysyä "kuinka olette voinut".

Nostoja