Fanityö monipuolisti juuri The Evil Within 2:n kauhuja – ilmainen päivitys nyt saatavilla

Fanien tekemän esityön ansiosta The Evil Within 2:ta voi pelata kaikilla alustoilla nyt myös ensimmäisen persoonan kuvakulmaa käyttäen.

14.2.2018 19:12

Uusi ilmainen päivitys on löytänyt tiensä The Evil Within 2:een. Sen myötä peliin on lisätty mahdollisuus pelata lähes koko seikkailu läpi ensimmäisessä persoonassa, vaikka se on alunperin suunniteltu koettavaksi nimenomaan päähenkilö Sebastianin olan takaa.

Pelin tuottajana toimivan Shinsaku Oharan mukaan uusi pelityyli haluttiin lisätä peliin, kun joukko faneja päätyi ensin modaamaan sen osaksi The Evil Within 2:n pc-versiota. Mitenkään täysin suorasti virallista ensimmäisen persoonan tukea ei voitu kuitenkaan lisätä, vaan muutamissa tietyissä tilanteissa kuvakulma vetäytyy edelleen kolmanteen persoonaan, jotta tietyt kohtaukset toimisivat paremmin.

– Tykkäämme ajatella tätä enemmän ”korkeatasoisena hakkerointina”, eli emme halua ihmisten vertaavan tätä Doomiin tai mihinkään sellaiseen, Ohara kertoo Bethesdan kotisivuilla.

The Evil Within 2:n kokoversion lisäksi ensimmäisen persoonan tila on lisätty myös pelin demoversioon. Se on saatavilla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa