Fantasiakirjailija Neil Gaimanin ensimmäinen peli sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Fantasiakirjailija Neil Gaimanin ensimmäinen peli sai julkaisupäivän

28.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Muun muassa kirjailijana ja käsikirjoittajana ansioitunut brittiherrasmies Neil Gaiman on saamassa pian ulos ensimmäisen pelinsä. Heinäkuun 15. päivä sekä Steamissa että Humble Storessa tarjolle on saapumassa seikkailupeli Wayward Manor, jonka kehityksestä on vastannut kalifornialainen The Odd Gentlemen -studio.

Wayward Manorissa pelaamaan päästää kummituksella, jonka tarkoituksena olisi kummitella mölyävää ihmislaumaa, joka on sattunut muuttamaan rauhaa rakastavan aaveen kartanoon. Kummitusta leikkiessään pelaajat oppivat sekä tutustumaan Wayward Manorin päähenkilöön itseensä että myös tietysti kartanon erikoisiin asukkeihin.

Ennen Wayward Manoria Gaiman on tullut maailmalla tutuksi esimerkiksi sellaisista palkituista romaaneista kuin Hautausmaan poika ja Unohdetut jumalat. Laajalti hänet muistetaan myös The Sandman -sarjakuvista.

The Odd Gentleman on ennen Wayward Manoria niittänyt maailmalla mainetta esimerkiksi The Misadventures of P.B. Winterbottom -pulmaloikinnallaan. Työn alla studiolla on nyt myös suosittuun verkkosarjakuvaan pohjautuva Homestuck-peli.

Lähde: The Odd Gentlemen

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

Peli kiinnostaa kovasti. Gaimanin Sandman sarja on ehkäpä parasta mitä sarjakuvat ovat Läderlappenin ja Aku Ankan ohella tarjonneet.

Nostoja