Fantasiamäiskintä Dragon's Crown muuttui ultimaattisen vaikeaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Fantasiamäiskintä Dragon's Crown muuttui ultimaattisen vaikeaksi

23.12.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Vanillawaren näyttävä 2D-toimintapeli Dragon's Crown on saanut viidennen päivityksensä Euroopassa. Kyseessä on näillä näkymin pelin viimeinen sisältöpäivitys, joten se tuokin mukanaan uutta puuhasteltavaa varsinkin veteraanipelaajille.

Merkittävin uusi lisä Dragon's Crowniin on uusi Ultimate-vaikeustaso. Labyrinth of Chaosin yhdeksännen kerroksen läpäisystä avautuva tila tuo mukanaan haastavamman toiminnan ohella uuden satunnaisesti rakentuvan Tower of Mirages -luolaston, minkä ohella pelin tasokatto nostetaan myös aina leveliin 255 asti.

Sisältölisäyksen ohella peliin tehdään päivityksellä toki myös hieman hienosäätöäkin. Tarkoituksena Vanillawarella on ollut sekä liiskata bugeja että myös hioa pelikokemusta muun muassa sujuvoittamalla käyttöliittymää ja mahdollistamalla erilaisten tehtävien skippauksen uusilla läpipeluukerroilla.

Listan korjauksista ja lisäyksistä löytää kokonaisuudessaan lähdelinkistä. Päivityksen pitäisi olla saatavilla sekä PlayStation 3- että Vita-versioon.

Lähde: NIS America

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Mainio mäiskintä. Pelissä vaan ei ole mitenkään sisältöä, että jaksaisi tonne levelille 255 asti

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tää on noussu esille niin monta kertaa, että pakko jossain välissä kokeilla. Korjaus: Pitää ottaa takapakkia. Kävin kattoon tästä pelistä videota. Vähän liian amazoonia meikän makuun.

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Vuoden parhaita pelejä. =)

Käyttäjän frozen kuva
frozen

wtb steam version ;)

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Pukin paketista tuli tämä peli. Todella hyvä peli ensitestin pohjalta. Tätä tulee varmaan hakattua paljon. Täytyy kyllä testata useampaa hahmoa. Elf:in olin jo aikaa päättänyt olevan ensimmäinen hahmo itselle. Haastava peli, mutta kuitenkin opettavainen alku. Pomotaistelut ovat kyllä vaikeat, jopa ensimmäinen.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Tää peli löi kyllä leuan lattiaan :-D

Käyttäjän jani kuva
jani

Odotan, että tulisi peli jo vihdoin alennuksee Storeen.

Nostoja