Fantasiapelien klassikko King of Dragon Pass saapuu Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Fantasiapelien klassikko King of Dragon Pass saapuu Steamiin

23.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Pc:lle alunperin vuonna 1999 julkaistu tarinavetoinen fantasiasimulaattori King of Dragon Pass on saapumassa Steamiin. Suosittuun latauskauppaan pelistä ei myöskään tuoda sen alkuperäistä versiota, vaan sen sijaan 28. heinäkuuta myyntiin saatava peli on käännös King of Dragon Passin ehostetusta mobiiliversiosta.

Saapuessaan King of Dragon Passin Steam-versio tulee tarjoamaan siis jonkin verran uutta sisältöä, jota pc:llä ei olla aiemmin nähty. Samalla alkuperäisen pelin bugeja on myös korjattu ja onpa uusin pc-versio laitettu tukemaan moderneja näyttöjäkin. Myös Steam-saavutuksia ja -kortteja on lisäksi luvassa.

Pelaaja-lehden ylistävän arvostelun King of Dragon Passin iOS-versiosta voi katsastaa tästä. Mikäli alkuperäinen King of Dragon Pass sen sijaan vielä kiinnostaa, on se parhaillaan kaupan GOG.comin puolella.

Sekä Windows- että Mac-koneita tukevan Steam-version King of Dragon Passista on työstänyt venäläinen HeroCraft-studio. King of Dragon Passin luoja David Dunham on vuorostaan edelleen kiireinen klassikkonsa henkisen seuraajan kanssa.

Lähde: David Dunham

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.