Fantsua! SteamWorld Quest paljastui kortti- ja roolipelien ystäville / Uutiset / pelaaja.fi

Fantsua! SteamWorld Quest paljastui kortti- ja roolipelien ystäville

23.01.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Ruotsalaisstudio Image & Formin monesta puusta veistetty SteamWorld-sarja palaa taas tänä vuonna . Viimeisimpänä lisänä sarjaan se on paljastanut Switchille SteamWorld Quest: Hand of Gilgamechin, joka vie höyryrobotit seikkailemaan seuraavaksi korttipohjaisen roolipelin muodossa.

Villin lännen sijaan SteamWorld Quest on teemoitettu tällä kertaa fantasian mukaan ja tarjoaa näin ollen lohikäärmeitä, taikuutta ja ritareita pursuavaa nähtävää. Taistelut ovat vuoropohjaisia ja käyttävät hyödykseen reilua sataa erilaista toimintakorttia. Taistelusta pankkiin kertyy tietysti yhtälailla kokemuspisteitä ja kallisarvoisia aarteita.

Muiden SteamWorld-pelien tavoin myös Questin pitäisi saapua myöhempänä ajankohtana vielä muillekin alustoille. Edes Switch-versiolla ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Lähde: Image & Form

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Switchin vuosi sen kuin jatkaa paranemistaan. Suuresti lauta- ja korttipeleistä sekä Steamworld Dig -peleistä nauttivalle minulle tämä on ehdotonta mukavuutta!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Steamworldin suhteen ainakin tarjoavat erilaista kamaa eikä jatko-osia toisen perään. Itse pitänyt tosin vain Steamworld Dig 2:sta.

Tämäkään ei tosin mikään Switch-yksinoikeus ole, joten ei kauheasti nosta laitteen arvoa.

Käyttäjän tetteri kuva
tetteri
Lainaus zappah

Tämäkään ei tosin mikään Switch-yksinoikeus ole

Paitsi että Switchille on enemmän yksinoikeuksia kuin millekään muulle tämän sukupolven konsolille.