Far Cry 2:sta superpitkä peli / Uutiset / pelaaja.fi

Far Cry 2:sta superpitkä peli

30.05.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
34

Far Cry 2:sta on muodostumassa noin viisi kertaa normaalia lajityypin edustajaa pidempi peli. Pelin tuottaja Louis-Pierre Pharand kertoo, että yksinpelissä voi vierähtää jopa 50 tuntia. Vertailun vuoksi esimerkiksi Gears of Warin tai Halo 3:n läpäisee helposti noin kymmenessä tunnissa.

Äskettäin paljastettiin lisää myös Far Cry 2:n moninpeliominaisuuksista. Peli sisältää 16-pelaajan verkkomoninpelin, joka palkitsee pelaajaa Call of Duty 4:n tavoin.

Far Cry 2:ta kehitetään parhaillaan Xbox 360:lle, PS3:lle ja pc:lle. Voit ladata pelin tuoreimman trailerin täältä!

Lähteet: CVG ja Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sylar kuva
Sylar

Toivottavasti kuitenkin suurimmalle osalle n. 50:stä tunnista on jotain järkevää tekemistä, eikä vain remppaamista pelialueen toisesta päästä toiseen.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Mahtavalta näyttää ja tuntuu. Kerkesin jo katsoa pelin konsoliversioiden vertailu trailerin ja on kyllä upeaa katseltavaa. Tässä on kyllä peli jota kannattaa odottaa. Toivottavasti kaikki natsaa hyvin ja peli pystyy olemaan mielenkiintoinen ja vaihteleva loppuun saakka.

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Mahtavaa. Toivottavasti peli ei ala tuntua saman toistolta koska jos GoW olisi kestänyt 50 tuntia en olisi kyllä jaksanut läpi pelata. Traileri on myös todella hieno.

Käyttäjän Valagante kuva
Valagante

50 tuntia ihmisten tappamista erilaisilla tavoilla, mikäs sen hauskempaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hei Eemeli missä se "Huhu" tossa otsikossa on?
Pitihän Assassins Creedkin olla +40h :D

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Lupaavan kuuloista, varsinkin jos räiskiä jaksaa koko peliajan edestä eikä peli esimerkiksi toista itseään aivan saamattomasti. Hienot fysiikat voivat kyllä tuoda paljon tälle pelille.

Moninpeli on aina hieno lisä, varsinkin jos se ei ole päälleliimatun tuntuinen ja jos se juuri palkitsee kuten FC2:sta on sanottu. Vielä kun sitä olisi oikeasti hauska pelata ja pelimoodit olisivat jostain kotoisin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

FPS, so last season.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vielä kun olisi superHYVÄ peli, niin homma olisikin mallillaan. 50h voi olla aika utopistinen arvio, sillä esim Mass Effectiin tai Oblivioniinkaan ei uponnut ensimmäisellä pelikerralla kuin se ~40h, vaikka kuinka etsi kaikenlaisia uusia mestoja ja tehtäviä.

Käyttäjän petrijuh kuva
petrijuh

Täytyy myöntää ,että näin yksinpelien ystävälle , enemmän kuin hieno juttu.On näyttänyt ainakin trailerit hienolta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvältä kuulostaa kunhan välttävät perussudenkuopast.
Eli eivät vänytä kestoa ja vaikeutta keinotekoisesti esim tallennuspisteiden avulla (Far Cry oli yksi harvoista joissa automaattitallennus toimi)
Eivätkä idea lopu kesken pelin loppua kohden ja suurin osa ole toistoa tai jotain yliammuttua Alien höttöä tms. alkupuoleen liittymätöntä.