Far Cry 3: Blood Dragonin isähahmo lähtee Ubisoftilta

Far Cry 3: Blood Dragonin mahdolliseksi tehnyt Dean Evans ei ole aikeissa jatkaa enää Ubisoftilla työskentelyä.

26.3.2018 23:39

12 vuotta Ubisoftilla vaikuttanut Dean Evans on päätynyt vaihtamaan maisemaa. Evansin lähtö tuli julki Game Informer -lehden haastattelussa, jonka mukaan mies teki päätöksen tämän viimeisimmän projektin päädyttyä hyllytetyksi.

Evans vakuuttelee kuitenkin, että lähtö on tapahtunut ystävällisissä merkeissä. Hänen mukaansa Ubisoft tarjosi tälle projektin peruuntumisen jälkeen johtohahmon virkaa Pariisissa, minkä hän päätti kuitenkin jättämään sivuun. Juuri 40 vuotta täyttävä Evans on hiljattain eronnut myös vaimostaan, mikä kaikki sai tämän pohtimaan syvästi, haluaisiko hän muuttaa enää hänelle uuteen maahan.

Kanadassa parhaillaan elävä Evans pohtiikin parhaillaan paluuta takaisin kotimaahansa Britanniaan, minkä jälkeen hän aikoo pitää vapaata matkustelemalla. Viimeiseen 20 vuoteen hän kun ei ole suuremmin juuri lomia pidellyt. Ajatus oman studion perustamisesta houkuttaa Evansia myös niin kuin pelisuunnittelun tavanomaisten rajojen rikkominen, mutta näiden asioiden mahdollinen konkretisoituminen näyttää olevan vielä jonkin ajan päässä.

Ubisoft-urallaan Evan on noussut parhaiten monien tietoisuuteen lennokkaan Far Cry 3: Blood Dragonin luovana vetäjänä, mikä kautta hän päätyi tekemään myös Trials of the Blood Dragonin yhdessä suomalaisen RedLynxin kanssa.  Muuten hän on vaikuttanut Ubisoftilla esimerkiksi Splinter Cell: Conviction -suunnittelijana ja traileriohjaajana.

Lähde: Game Informer

Lisää luettavaa