PlayStation Network päivittyi eilen. Ladattaviksi saapui odotetut lisäsisältöpaketit Borderlands 2:lle ja Far Cry 3:lle.

Borderlands 2: Sir Hammerlock’s Big Game Hunt -paketti kutsuu pelaajat safarille Aegrus-maanosalle metsästämään mitä ihmeellisimpiä ja entistä vaarallisempia otuksia. Lisäsisältöpaketti laajentaa myös pelin ajoneuvo-, ase-, asu-, pää-, ja ympäistövalikoimaa. Lisäsisältöpaketti maksaa 7,95 €. Sen voi ladata ilmaiseksi Borderlands 2 Season Passilla (14,95 €).

Far Cry 3 laajenee PlayStation 3 -yksinoikeuspaketilla, joka lisää yhteistyötilaan kaksi uutta jaksoa ja vaihtoehtoisia ulkoasuja. Yhteistyötarinan esinäytöksenä toimivat kartat ovat ladattavissa ilmaiseksi (kirjoitushetkellä pakettia ei löytynyt PS Storesta, mutta raporttien mukaan se on ladattavissa pelin sisältä).

Kauppapaikalle ilmestyi myös herkullinen kasaripaukku, Retro City Rampage, josta on tarjolla PS3 ja PS Vita -versiot. 8-bittiseltä retroilulta näyttävä peli sai Pelaajan valinnan ja voit sen arvostelun voit vilkaista täältä.

Lisää luettavaa