Ensi viikolla kauppoihin loikkaavasta Far Cry 3:sta on julkaistu jälleen kerran yksi uusi traileri. Uutisen ohesta löytyvä video sivuuttaa sisällöltään yksinpelin ja keskittyy oikein olan takaa moninpelipuoleen.

Far Cry 3:n moninpeli sijoittuu täysin omalle saarelleen pelin maailmassa. Siellä kaksi joukkuetta ottavat toisistaan mittaa taistellen niin tuliluikkujen kuin myös muun muassa erilaisten ilmahyökkäysten avittamana. Jälkimmäisten avulla pelaajat voivat räjäyttää vihollisjoukkion palasiksi tai huumata nämä niin, etteivät he erota kaveria vihollisesta.

Nykypäivän malliin taisteluista kerätään kokemusta, jonka karttuessa pelaajat avaavat niin uusia varusteita kuin myös kykyjäkin. Oman lisänsä prosessiin tuovat Far Cry 3:n taisteluhuudot, joilla voi nettiotteluissa vahvistaa omia joukkojaan kesken taistelun.

Traileri esittelee pelistä kaksi erilaista moninpelitilaa. Näistä Firestormissa joukkueet yrittävät sytyttää vihollisten kaksi ennaltamäärättyä pistettä tuleen samanaikaisesti, minkä jälkeen heidän on valloitettava lieskojen keskellä kartan radiolähetin. Transmissionissa puolestaan pelaajat taistelevat useiden eri propagandaradioiden hallitsemisesta.

Ottelut loppuvat niin sanottuun Final Move -tapahtumaan, jossa voittajajoukkueen paras pelaaja saa päättää, mitä häviäjäjoukkueen parhaimmalle tehdään. Tämän voi muun muassa päästää vapaaksi, mutta rangaistuskin on vaihtoehto.

Far Cry 3 nähdään PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä ja pc:llä marraskuun 29. päivä.

Linkki traileriin

Lisää luettavaa