Far Cry 4 sai seuraa mobiilisovelluksista / Uutiset / pelaaja.fi

Far Cry 4 sai seuraa mobiilisovelluksista

24.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Ubisoft on julkaissut kaksin kappalein mobiilisovelluksia Far Cry 4:n kumppaniksi.

Sekä Far Cry 4 Arena Master että Far Cry 4 Arcade Poker ovat tarjolla ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteille. Far Cry 4 Arena Masterissa pelaajat pääsevät kokeilemaan taitojaan taisteluareenalla tekoälyvihollisia vastaan. Areenalla voi myös kerätä petoja ja palkkasotureita omaan talliinsa ja luoda uusia haasteita Far Cry 4:n pelaajien pään menoksi.

Far Cry 4 Arcade Poker taas on pulmanratkaisua ja pokeria yhdistelevä peli, jota pelaamalla voi ansaita valuuttaa Far Cry 4:ssä käytettäväksi.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tällaiset on ok niin kauan kun ei mennä sellaiseen AC: Unity -pelleilyyn, jossa rajoitetaan asioita pelissä mikäli näitä ei käytä. Ne arkut joita ei saa auki kuin tiettyjen palveluiden kautta on nimenomaan väärä tapa. Homman olisi voinut tehdä niinkin että niitä arkkuja ei näkyisi ollenkaan jos palveluita ei käytä. Nyt kun ne näkyvät niin tulee pakotettu olo käyttää jotain ylimääräistä että saa jo pelissä olevan arkun auki.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kenties itselleni ensimmäinen Android -peli tulee olemaan juuri sellainen, joka antaa jotain konkreettista pääpeliin. Kuten esim. sitä valuuttaa. Ajatus kuulostaa ainakin mielenkiintoiselta.

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Ubisoft on vähä turhankin innostunut näistä peliin liittyvistä mobiilisovelluksista. Yhdyn Zappahin mielipiteeseen. Omasta mielestäni nämä ovat pitkälti turhuuksia, ubisoft voisi keskittyä enemmänkin niihin ns "pääpelien" hiomiseen ettei julkaista tuon Unityn kaltaista paskaa, eikä taida tuo Farcry 4 mitenkään kovin erityinen olla, kiillotettu Farcry 3....?