Far Cry 6 on nyt virallista – katso Giancarlo Espositon tähdittämä julkistustraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Far Cry 6 on nyt virallista – katso Giancarlo Espositon tähdittämä julkistustraileri

12.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Ubisoft on julkistanut virallisesti Far Cry 6:n. Pelistä julkaistiin kaksi animaatiotraileria Ubisoftin Forward-verkkolähetyksessä, minkä yhteydessä räiskintäuutuuden vahvistettiin saapuvan PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle, PlayStation 4.lle, Xbox Onelle, Stadialle ja pc:lle 18. helmikuuta 2021.

PlayStation 4- ja Xbox One-version ostajat saavat pelin uudelle sukupolvelle veloituksetta.

Trailereilla katsojat tehdään tutuksi jo Far Cry 6:n pahiksena toimivaan diktaattorihahmo Anton Castilloon, jota esittää muun muassa Breaking Badista ja Mandalorianista tuttu Giancarlo Esposito. Tapahtumapaikkana Far Cry 6.ssa toimii sodan runtelema fiktiivinen valtio Yara, joka toimii kotina myös diktaattorin nuorelle Diego-pojalle  ja näin siis Yaran seuraavalle mahdolliselle hallitsijalle.

Varsinainen pelaaminen Far Cry 6:ssa tapahtuu Castilloa vastustavana sissisotilas Dani Rojasina, joka saa koluttavaksi tähän asti Far Cry -sarjan suurimman pelialueen täynnä viidakkoa, rantoja ja kaupunkimaisemia. Käsiksi tämä pääsee myös erikoislaatuiseen aseistukseen, eikä yksikseenkään tarvitse taistella. Avukseen värvätä kun voi erilaisia apureita, kuten mäyräkoira Chorizon.

Trailereiden ohella alta voi katsella parit ensimmäiset ruutukaappaukset.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän HostileRaccoon kuva
HostileRaccoon
Lainaus

Breaking Badista ja Mandalorianista tuttu Giancarlo Desposito.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Palaisipa sarja vielä Far Cry 2:den pelimekaanisiin ja temaattisiin tunnelmiin jossa maailma on paskapussien ja röttelöiden täyteinen ikävä, todellisen tuntuinen paikka jossa elämästään saa tapella viimeiseen hikipisaraan. Niin kauan kuin Far Cry 3:sta alkanut itse itsensä pelaava ja genren arkkikliseitä toisintava baby's first sandbox -meininki jatkuu niin sarjan pelit pysyvät omalla kohdalla hyllyssä

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hitto kun oli siisti traileri tuo Title Sequence! Alkaa jopa innostumaan jostain itseään toistavasta Far Crystä tuon vuoksi. Onneksi elän kuitenkin todellisuudessa ja muistan että New Dawnkin on aloittamatta kun ei vain ole jaksanut sen vitosen jälkeen. Viimeksi Primal teki jotain virkistävää tämän sarjan suhteen.

Oli tuo World Premiere Trailerkin ihan vaikuttava. Harmi vain että itse pelaamisessa "palataan maan pinnalle" eikä tuosta eeppisyydestä ole oikein hajuakaan.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Pakko hankkia tämä peli itselle.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Ei värikkyys haittaa mutta olisi kiva joskus nähdä jotain vastapainoksi sille.
Väkivalta on rumaa ja erittäin harvat videopelit ovat sitä semmoisena kuvanneet, kane & lynch taitaa olla yksi harvoista poikkeuksista ja se onnistui siinä ilman grafiikoita ja pelattavuutta

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello
Lainaus rautahuilu

Ei värikkyys haittaa mutta olisi kiva joskus nähdä jotain vastapainoksi sille.
Väkivalta on rumaa ja erittäin harvat videopelit ovat sitä semmoisena kuvanneet, kane & lynch taitaa olla yksi harvoista poikkeuksista ja se onnistui siinä ilman grafiikoita ja pelattavuutta

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

Jep, mennään takaisin PS3/Xbox 360 aikakauden masentavan näköisiin värittömiin peleihin...

Se oli sarkasmia jos seljennyt.

Nostoja