Far Cry 6 ei koe Cyberpunk 2077:n kohtaloa PS4:llä ja Xbox Onella, kehittäjä vakuuttaa / Uutiset / pelaaja.fi

Far Cry 6 ei koe Cyberpunk 2077:n kohtaloa PS4:llä ja Xbox Onella, kehittäjä vakuuttaa

2.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Far Cry 6 -kehittäjä vakuuttaa, ettei peli koe Cyberpunk 2077:n kohtaloa PS4:llä ja Xbox Onella

Far Cry 6:n kohdalla halutaan välttää Cyberpunk 2077:n kaltaiset tekniset ongelmat edellisellä sukupolvella, kertoo Far Cry 6:n pelimekaniikan pääsuunnittelija David Grivel.

Pelisivusto VGC:n kanssa tekemässään haastattelussa Grivel vakuuttaa, ettei Ubisoft halua uudelle sukupolvelle suuntaamisesta huolimatta hylätä PlayStation 4- ja Xbox One -pelaajia puolivillaisella versiolla. Pelaajien vakuuttamiseksi Far Cry 6:n edellispolven versioita tullaankin esittelemään tarkemmin ennen julkaisua.

– Esittelemään lähiviikkoina ja -kuukausina eri alustojen versioita. En voi vielä puhua tarkemmin spekseistä, mutta peli pyörii sujuvasti sekä edellispolvella että Xbox Seriesilla ja PS5:llä, Grivel kertoo.

Samaan hengenvetoon hän vahvistaa, että avoimen maailman rymistely pyörii ainakin uudella laitepolvella 4K-resuluutiossa 60fps-tilassa. Muiden versioiden teknisiä yksityiskohtia odotellessa hän kuitenkin alleviivaa, ettei vanhan sukupolven versioiden kohdalla odoteta olevan isompia teknisiä ongelmia.

– Välitämme kaikista alustoista, niin vanhan kuin uudenkin sukupolven konsoleista sekä pc:stä, Stadiasta ja Lunasta, hän summaa.

Far Cry 6 julkaistaan pc:lle, PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Google Stadialle ja Amazon Lunalle 7. lokakuuta.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja