Far Cry 6 sai ensimmäisen ilmaisen crossover-tehtävänsä – taistele nyt tacojen ja opiskelijoiden puolesta Danny Trejon kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

Far Cry 6 sai ensimmäisen ilmaisen crossover-tehtävänsä – taistele nyt tacojen ja opiskelijoiden puolesta Danny Trejon kanssa

18.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Danny Trejo, Special Operation, Malagua, Far Cry, Far Cry 6,

Far Cry 6 on saanut kaksin kappalein uusia ilmaisia tehtäväkokonaisuuksia.

Uuden sisällön keskiössä on pelin ensimmäinen niin sanottu crossover-tehtävä, joka ajaa pelaajat taistelemaan näyttelijä Danny Trejon kanssa, jotta tämä voisi valmistaa kuuluisia tacojaan nälkäisiä varten. Tätä seuraa pelin viimeinen tuore Special Operations -koitos, jossa Trejo ja pelaajat kamppailevat suojatakseen opiskelijoiden järjestämää protestia.

Trejo-sisältö on herättänyt jo ennakkoon huomiota sillä, että Ubisoft julkaisi sen Far Cry 6:een vahingossa etukäteen aiemmin syksyllä. Tuolloin se vedettiin lopulta pois saatavilta osana pelin silloista päivitystä.

Trejon vierailun jälkeen Far Cry 6:een on luvattu vielä kaksi vastaavanlaista vierailutehtävää. Toinen näistä on helmikuussa ilmestyvä Rambo-teemainen kokonaisuus, kun maaliskuussa luvassa on Stranger Things -henkistä menoa. Peliin on yhä tekeillä lisäksi kaksi maksullista laajennusta Control ja Collapse, jotka päästävät pelaamaan roguelite-henkisissä haasteissa Far Cry 4:n ja 5:n pahiksilla. Far Cry 3 -teemainen vastine, Insanity, saapui aiemmin marraskuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja