Far Cry 6:n Game of the Year -painos vuodettiin verkkoon uuden laajennuksen kera / Uutiset / pelaaja.fi

Far Cry 6:n Game of the Year -painos vuodettiin verkkoon uuden laajennuksen kera

28.09.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Ubisoftin Far Cry 6 on saamassa Game of the Year -painoksen ja uuden laajennuksen.

Far Cry 6:n uutta painosta ja laajennusta ei ole vielä paljastettu virallisesti. Asia on kuitenkin paljastunut Xbox-kauppapaikan taustapäivitykseiä seuraavan Aggiornamenti Lumia -Twitter-tilin kautta.

Viime lokakuussa julkaistun Far Cry 6:n Game of the Year -painos sisältäisi julki tulleiden tietojen mukaan uuden laajennuksen, pelin aikaisemmin julki tulleen kausipassin kolmen lisäsisältöpaketin kera sekä aseita, ajoneuvoja ja kosmeettisia varusteita sisältävän Ultimate Pack -lisäsisältöpaketin.

Pelin uudesta laajennuksesta ei tällä haavaa ole paljastunut julkisuuteen kuin nimi. Laajennuksen nimeksi kerrotaan Lost Between Worlds. Julkaisija Ubisoft paljastanee lisätietoja uudesta Far Cry 6 -sisällöstä lähiaikoina.

Lähde: Aggiornamenti Lumia

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

Onkohan kyseessä DLC joka jatkaa tarinaa..?

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Toivottavasti julkaisevat tämän levyversion ilman erillisiä latauskoodeja, niin voi jopa harkita hankkimista joskus alennuksesta. Mikään ei ole ärsyttävämpää että pelilisenssi on levyllä, mutta lisäosat käyttäjätiliin sidottuina. Eipä paljoa muille lainailla/myydä, ja jos lainataan/myydään, niin lisäosat jää turhaan omaan haltuun ilman peliä.