Far Cry Primal mässäilee kivikautisella seksillä ja väkivallalla / Uutiset / pelaaja.fi

Far Cry Primal mässäilee kivikautisella seksillä ja väkivallalla

28.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
20
Far Cry Primal mässäilee kivikautisella seksillä ja väkivallalla

Keväällä ilmestyvä Far Cry Primal ei totisesti kavahda ihmisluonteen alkukantaisuutta.

Australiassa ikärajat säätävän tahon tuore arvio antaa pelin sisällöstä kevyitä vinkkejä: luokituksen mukaan Primal tulee sisältämään muun muassa kivikautista seksiä ja alastomuutta, mikä lienee ajatuksena kaukana kutkuttavasta aikakauden hygieniatason huomioon ottaen. Alastomuus ei sinänsä tule yllätyksenä korkeintaan eläinten nahkoihin verhoutuneiden hahmojen kansoittamassa pelissä, mutta ikärajaluokituksessa varoitellaan moisesta silti.

Myös aikuisemmalle yleisölle sopivat teemat ja väkivalta ovat hyvin vahvasti läsnä Primalissa, ja peliä suositellaankin vain yli 15-vuotiaille. Myös jonkinlaisia huumeita käytettiin ilmeisesti jo kivikaudella. Ikärajaluokitus sisältää myös maininnan verkko-ominaisuuksista, mutta tiedossa ei vielä ole, tarkoitetaanko merkinnällä varsinaista moninpelimahdollisuutta.

Far Cry Primal ilmestyy 23. helmikuuta Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, ja pc:lle se saadaan hieman myöhemmin maaliskuun aikana. Pelistä voi lukea lisää täältä.

Lähde: Australian Classification, The Games Cabin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Pelkkä mainoskikka, pelihän tulee olemaan samaa Ubisfot-puuroa: latteaa, hajutonta ja mautonta copy-paste huttua niinkuin viimeisin Far Cry:kin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eli siis ei ole edes pegi 18? Buu.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Olispa kunnon karvasta seksiä. Ei jäisi Sarkeesianillekaan valittamisen aihetta.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Ubin näkemys kivikaudesta "Sex, Drugs and Rock n' Roll".

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Miksi kaikki vihaavat far cry primalia joennen julkaisua?

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Koska Ubisoft

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Ensimmäinen peli sarjasta jota pelasin oli Far Cry 4. Se yllätti sen verran positiivisesti, että eiköhän tuokin tule hommattua.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Aihepiiri on ainakin erilainen, hatunnosto siitä. Kyllä viime aikoina tulleet Far Cryt ovat itseeni kolahtaneet, joten odottelen tätäkin mielenkiinnolla.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli
Lainaus käyttäjältä rautahuilu

Miksi kaikki vihaavat far cry primalia joennen julkaisua?

Voi kuule kun tämän tietäisi... Tuntuu nykyään, että useimmiten jengi valittaa vaan, koska valittaminen ja vinkuminen on helppoa.

Tästä pelistä tiedetään vielä niin vähän, mikä on kieltämättä hyvä asia.
Yllättävää sinänsä, koska kyseessä on Ubisoft, joka tykkää yleensä julkaista gameplay -videoita tai trailereita peleistään tusinoittain ennen julkaisua.

Itse pidän todella mielenkiintoisena ajanjaksoa, johon peli sijoittuu. Odotan kyllä innolla, minkä sortin peli tästä vielä tulee...

Käyttäjän Miizozo kuva
Miizozo

Eipä se kovin pahasti voi millään mässäillä, jos kerran 15 vuoden ikäraja riittää. ;)

Kivikauden menosta voisi saada mielenkiintoistakin juttua irti, mutta muuten Far Cry -sarja ei sinänsä säväytä meikäläistä. Poikkeuksena FC3:n Blood Dragon -lisäri, joka kuuluu suorastaan pelaajien yleissivistykseen - ainakin kasarikauden pelaajien.

Nostoja