Far Cry Primalista tunti raa'an tunteikasta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Far Cry Primalista tunti raa'an tunteikasta pelikuvaa

28.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Far Cry Primalista tunti raa'an tunteikasta pelikuvaa

Ensi kuussa ilmestyvästä Far Cry Primalista tihkuu jälleen lisätietoja.

Tällä kertaa verkkoon on ilmestynyt noin tunti editoimatonta pelikuvaa, joka seuraa pelaajan ensiaskeleita Primalin alkukantaisessa maailmassa. Vaikka videot toki valottavat myös pelin Far Cry -sarjalle ominaisia mekaniikkoja, niiden todellinen anti on tunnepuolella: jos juonipaljastuksia suostuu nielemään, pitää tunti sisällään muutamia hyvinkin riipaisevia hetkiä. 

Pelivideoiden ohella ihmisten ilmoille on pyrähtänyt myös uusi parvi kuvia, joka sisältää varsinaisten kuvankaappausten ohella myös konseptitaidetta. Satsin valittuja paloja voi ihailla yllä olevan gallerian kautta, ja yli jääneiden kuvien tutkailu onnistuu lähdelinkin takaa.

Pelikuvavideot voi puolestaan katsastaa suoraan alta.

Myös Pelaaja tutustui Far Cry Primaliin viime vuoden JoulukalenteriHD-videoissa, joissa peliä testannut Panu Saarenoja kertoi mietteitään ja esitteli pelikuvaa.

Far Cry Primal ilmestyy 23. helmikuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelin pc-versio seuraa perässä 1. maaliskuuta, ja sen laitevaatimukset voi tarkastaa täältä.

Lähde: All Games Beta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaksan aina toistaa niin paljon itseäni, että mennään taas samalla linjalla: en tajua mistä alkoi tämä pelivideoiden venyttäminen mutta mieluummin katsoisin niitä perinteisempiä trailereita tai making offeja kuin tunnin (tai pitempiäkin) yhtäjaksoisia pelivideoita.

Haluan itse pelata sitä peliä enkä katsoa kun joku muu pelaa. Eikä gameplay-videotkaan muuten mikään huono idea ole mutta eikö riittäisi lyhyempi katsaus aina sieltä ja täältä? Kaiken huipuksi tässä tapauksessa on mukana juonipaljastuksia. En ymmärrä. Eihän se toki ole pakkoa katsoa enkä katsokaan mutta kuka näitä katsoo? Kai nämä kuitenkin tarpeeseen on luotu eli joku näitä ilmeisesti katselee.

Voisin myös avautua elokuvatrailereista, jotka pahimmassa tapauksessa tiivistävät koko leffan. Voiko typerämpää olla.

Mitä peliin tulee: olen jo jonkun aikaa katsellut FC4:sta sillä silmällä, joten taidan ostaa sen about 20 eurolla ja odotella tämän uusimman halventumista. Primal kyllä kiinnostaisi enemmän mutta ihan varma en siitä tietenkään ole, joten helpompi olisi poimia tuo halvempi ja melko varmasti viihdyttävä nelonen. Erityisesti kun tuollainen FC-meno nyt maistuisi pitemmän tauon jälkeen.