FEAR 2 aloitti vahvasti / Uutiset / pelaaja.fi

FEAR 2 aloitti vahvasti

17.02.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
15

FEAR 2: Project Origin otti hyvän lähdön mitä myynteihin tulee. FEARin jatko-osa nappasi Englannin myyntilistalla toisen sijan. Monolithin kauhupelin ylle ylsi vain Nintendon kunto-ohjelma Wii Fit.

50 prosenttia myydyistä FEAReista oli Xbox 360 -versioita. PS3:lle kakusta lohkesi 31 prosentin pala ja pc:lle jäi 19 prosenttia.

Alla Englannin kymmenen myydyintä peliä.

Englannin myydyimmät pelit:

1. Wii Fit
2. FEAR 2: Project Origin
3. Mystery Case Files: Millionheir
4. Call of Duty: World at War
5. FIFA 09
6. Mario Kart Wii
7. Wii Play
8. My Fitness Coach
9. Professor Layton and the Curious Village
10. Mario & Sonic at the Olympic Games

Lähde: GI

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Viluzki kuva
Viluzki

Tänään käyn itsekin ostamassa tämän hyllyyni.

Käyttäjän Kane kuva
Kane

Kyllä tuo FEAR 2 toivelistalla on. Demo vaikutti mukavalta vaikka ei 1sen fiilistä ollutkaan..mutta harva jatko-osa on (varsinkin jos ensimmäisestä on kulunut monia vuosia). p.s mikä ihme on "Mystery Case Files: Millionheir" ja miksi se on sijalla 3..?

Käyttäjän Fuuka kuva
Fuuka

Täytyy katsoa sitten Killzone 2 jälkeen, mutta nyt en ajatellut hankkia FEAR kakkosta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Voi huoh näitä pikkupoikia jotka fanittavat "omaa" konsoliaan.. Toivottavasti vielä joskus opitte että elämässä on ehkä jotain muutakin kuin PLEIKKARI ON VARMASTI PAREMPI KU BOXXII NIIQLOLLL, tai toisinpäin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Taitaa olla silti aika keskinertanen peli ykkönen ei ollu edes mikään kovin erikoinen tapaus keskinkertanne sekin käytettiin jotain hassun hauskaa ring elokuvasta lainattua pikku tyttöä olihan se aluksi aika jännittävä pimeineen toimistoineen ja käytävineen mutta peli huononi kokoajan mitä pitemmälle pelas

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuo "Herra" "H" kuulostaa niin sitkeältä jätkältä, että lienee parasta vaieta se hengiltä. Sille on ihan turha yrittää puhua mitään. Jos ei ole järkeä, ei ole järkeä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

onneks täää on wiiiiin paras eli jee

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Taitaa olla silti aika keskinertanen peli ykkönen ei ollu edes mikään kovin erikoinen tapaus keskinkertanne sekin käytettiin jotain hassun hauskaa ring elokuvasta lainattua pikku tyttöä olihan se aluksi aika jännittävä pimeineen toimistoineen ja käytävineen mutta peli huononi kokoajan mitä pitemmälle pelas"

Fear:ssa on yksi yhteinen piirre. Ja sitten paljon omaa. Siinä on Ringiä mielenkiintoisempi tarina, eikä se TARINA muistuta Ringiä ollenkaan. Ei se tee siitä tavallista Ring-kopiota, että siinä on tyttö. Tarina on omaperäinen...nyt kun oikein mietin, niin ei tule mieleen toista samankaltaista. Ja koska tekoäly on vieläkin lajinsa parasta häviten ainoastaan seuraajalleen, se pääasia, eli toiminta on taatusti omanlaista. Tuo kauhutarina tuossa on vain hyvin tehty lisuke tuolle toiminnalle, jotta se toiminta ei olisi puuduttavaa. Se vuorottelee toiminnan kanssa kutkuttavasti, pitäen kummankin elementin kiinostavana kaltaisiaan pidemmälle. Mä en jaksa nykyään pelata pelejä enää läpi. Ja kauhupeleistä mulla loppuu joka ikisestä into ensimmäisen kolmanneksen aikana. Tämä pisti mut kulkemaan nuorassaan läpi asti peljäten.

Kakkosen kauhu on tehty paremmin. Ykkösessä kauhukohtaukset ovat vielä yhden tempun poneja, ja nojaavat vielä paljolti shokkiefekteihin. Sekin oli hyvin tehty, mutta tekijät oppivat tuota ykköstä tehdessään. Kakkosessa kauhua haudutetaan hiljaisella lämmöllä, ja kun kaali on sopivasti pehmennyt, turautetaan pakki tyhjäksi.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Tuntui aika laimealta Killzone 2-demon jälkeen.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Todella Wii-voittoista kyllä jälleen kerran. Mutta tuskinpa FEAR tuolla listalla kauaa pysyy.

Nostoja