Fear Effect -elokuva / Uutiset / pelaaja.fi

Fear Effect -elokuva

18.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

PlayStation-klassikko Fear Effect kääntyy elokuvaksi. Tuskin kukaan muistaa mitään sarjan kahdesta pelistä, mutta se ei estä aloittamasta projektia. Elokuvan oikeudet omistaa huikeista huikein ammattimies, Uwe Boll. Sen ohjaa tästä huolimatta muun muassa Jackie Chanin kanssa työskennellyt Stanley Tong.

Fear Effect -elokuvan juoni kuulostaa miellyttävän tunkkaiselta. Tapahtumat sijoittuvat kymmenen vuoden päähän tulevaisuuteen. Siellä pörrää ryhmä palkkasotilaita, jotka koettavat pelastaa miljardöörin tyttären pahan pauloista. Leffassa on demoneja, joten sen on pakko olla hyvä.

Tuottaja Mark A. Altman kuvailee elokuvaa uskolliseksi alkuperäiselle vuonna 2000 julkaistulle pelille. Hänen mukaansa se tarkoittaa Mission: Impossiblen ja Silent Hillin sekoitusta. Elokuva kuvataan muun muassa Hongkongissa ja Shanghaissa, jotka ovat hyvän näköistä taustaa lähitulevaisuuteen sijoittuvalle rainalle. Budjetiksi on ilmoitettu 20-25 miljoonaa dollaria, eli noin 15-20 miljoonaa euroa. Vastaa kai käytännössä suunnilleen puoltasataa Pekko Aikamiespoikaa.

Fear Effect -pelisarja saattaa jatkua tulevaisuudessa seuraavan sukupolven konsoleilla. Yksi projekti on jo hyllytetty, mutta ehkä Eidos yrittää uudestaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jarkko Fräntilä kuva
Jarkko Fräntilä

Harron uutisointi on kovinkin kiinalaista ja kommunistista - jos kommarit yrittävät loata länkkäreitä esmes googlen kieltämällä ja valkonaamat paheelliseksi kuvaamalla, ei Harron ajatustuubi anna armoa peli- ja elokuvamaailman pahantekijöille.

Lataa ja laukase!

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Uwella on Midaksen kosketus kun kyse on peliaiheisista leffoista ;).

House of the Dead, Alone inthe Dark ja Bloodrayne. Kaikki kolme ovat enemmän kuin erinomaisia. Tarpeeksi huono voi olla todella hyvä! Muistakaa tämä. ;)

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Jos tätä joku sattuu lukemaan, on huhuttu että uusi FE on tulossa next-gen konsolille/konsoleille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Leffassa on demoneja, joten sen on pakko olla hyvä. HAHAHHAAHHAHA