F.E.A.R.–moninpeli ilmaisjakeluun / Uutiset / pelaaja.fi

F.E.A.R.–moninpeli ilmaisjakeluun

9.08.2006 // Kirjoittanut: feldon
4

VU Games on ilmoittanut julkaisevansa F.E.A.R. –toimintapelistä maksuttoman moninpeliversion. Mikäli alustavat suunnitelmat rullaavat odotetulla tavalla, näkee F.E.A.R. Combatiksi ristitty verkkoräime päivänvalon jo ensi viikon torstaina.

Kauhuelementtejä kovaotteiseen sotatoimintaan yhdistävä F.E.A.R. Combat sisältää kaikki alkuperäisen F.E.A.R. Multiplayerin kentät, päivitykset ja pelimuodot samassa verkosta ladattavassa paketissa. Yhteensä pelitiloja on kymmenen, sisältäen perinteisemmät deathmatchit ja lipunryöstöt, ulottuen aina haastavampiin joukkuetason tehtäviin. Karttoja on 19 ja aseita 12 kappaletta. Mukaan on mahdutettu myös nk. Punkbuster-tuki ja mahdollisuus ladata käyttäjien omatekoisia lisäyksiä peliin.

Homman koukkuna on rekisteröidä itsensä Vivendin verkkosivustolla, osoitteessa www.joinfear.com. Rekisteröitymisen jälkeen saa aktivointikoodin, jolla sotimisen voi aloittaa vaikka heti 17. elokuuta, jolloin F.E.A.R. Combat virallisesti julkaistaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vielä kun olisi koneessa tehot niin olisi minullekkin hyvä uutinen. Kyykistyisi näet pienelläkin asetuksilla hyvin. Noh mutta hyvä asia että joku näinkin tekee.

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Tuon lataan kyllä sitten heti koneelleni, ilman muuta.

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

"Jaha, nyt saa 1.4ghz tehopönttöni oikein kunnon jauhettavaa"

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Ainakin tulee tarkastettua.

Nostoja