FIFA 15 liittyy aina vain kasvavaan EA Access -pelien joukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

FIFA 15 liittyy aina vain kasvavaan EA Access -pelien joukkoon

10.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

FIFA 15 on viimeisin peli, jonka Electronic Arts on lisännyt osaksi EA Access -palveluaan. Mikäli hallusta löytyy siis kyseisen palvelun jäsenyys, voi pelin ladata jatkossa Xbox Onelleen pelattavaksi ilman minkäänlaista lisämaksua.

FIFA 15:n myötä EA Access tarjoaa nyt ladattavaksi kaikkiaan 11 erilaista peliä pelattavaksi sen pelkkää jäsenmaksua vastaan. Lista palvelun muista peleistä näyttää seuraavanlaiselta:

  • NHL 15
  • Madden NFL 15
  • NBA Live 15
  • EA Sports UFC
  • Plants vs. Zombies: Garden Warfare
  • Need for Speed Rivals
  • Battlefield 4
  • Peggle 2
  • FIFA 14
  • Madden NFL 25

Vielä ainakin kirjoitushetkelläkin EA Access on vain Xbox Onella saatavilla oleva palvelu. Sen jäsenyys maksaa neljä euroa kuukaudessa tai vaihtoehtoisesti 25 euroa vuodessa. Lahjapelien ohella EA Access tarjoaa lisäksi muun muassa tarjouksia EA-sisällöstä ja ajoittain sen kautta on myös mahdollista päästä etukäteen käsiksi joihinkin EA:n peleihin.

Lähde: EA Access

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Live Goldia saa vuodeksi 35 eurolla, uutisen palvelu maksaa 25 euroa per vuosi ja mikä onkaan Sonyn palvelun vuosihinta: 47 euroa halvimmillaan. Mikä tuon hintaeron selittää kun ei se palvelun nettipuoli taida päästä edes Liven toimivuuden tasolle? Itse en niitä pelejä pidä tuon hintaeron arvoisena.

Näyttää siltä että kohdallani Plus-jäsenyyden osto vain viivästyy, mikäli ei sitten satu jotain tarjousta osumaan kohdalle. Liveä taas ostin juuri lisää vuodeksi kun osui silmiin 25 euron hintaan, joten miksipä ei. Hintaero on huima.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Itse en ymmärrä miksi nuo nettipalvelut edes maksavat mitään. Tietääkseni myöskin se MS:n palvelu maksaa saman kun Sonyn, ainakin suurinpiirtein. Ne ei kumpikaan ole rahan arvoisia. Varsinkin online pelaamisesta ei järjissään oleva ihminen maksa, vielä tyhmempi pitää olla, että tilaa kaiken tuon päälle tämän EA:n rahastyspalvelun. Tuo Fifakin lohkee ihan levyllä jo parilla eurolla, kun vähän viitsii selailla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä snaketus

[b]Tietääkseni[/b] myöskin se MS:n palvelu maksaa saman kun Sonyn, ainakin [i]suurinpiirtein[/i]. Ne ei kumpikaan ole rahan arvoisia. Varsinkin online pelaamisesta ei järjissään oleva ihminen maksa, vielä tyhmempi pitää olla, että tilaa kaiken tuon päälle tämän EA:n rahastyspalvelun. Tuo Fifakin lohkee ihan levyllä jo parilla eurolla, kun vähän viitsii selailla.

Tietääksesi et kuitenkaan noteerannut viestini halvimpien hintojen vertailua, josta näkyy selvä ero Live Goldin eduksi.

Mikäli 12 euroa on sinulle "suurinpiirtein" niin miksi sitten on ongelma maksaa se 3 euroa kuukaudessa, jonka Gold kustantaa? (Ja nyt kun kirjoitin tämän ja huomasin että PS+ on vain euron enemmän, niin omaltakin kritisoinnilta vähän tippuu pohja. Liekö sitten jotain periaatetta kun muualla on halvempaa?)

Rahanarvoisuudesta taas voidaan olla montaa mieltä. Itse saan tuon maksamani rahan pois jo alennuksista saamani hyödyn kautta. Ilmaispelit, eikä alunperin nettipelikään, ole ollut minun syyni maksaa Livestä, vaan viikottaiset alennukset jäsenille. Ja voit toki ottaa vertailuun Steamin, Gogin ja muiden alet, mutta niitä kun on vaikea konsolipelaajien iloksi siirtää, eli se vertailu on yhtä tyhjän kanssa.

Itsekään en EA:n palvelu kaipaa, juurikin sen vuoksi että pelit yleensä saa aika hyvään hintaan ostettua fyysisenäkin ja tämä omistamistapa on se mitä itse suosin paristakin syystä.

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy
Lainaus käyttäjältä snaketus

Itse en ymmärrä miksi nuo nettipalvelut edes maksavat mitään. Tietääkseni myöskin se MS:n palvelu maksaa saman kun Sonyn, ainakin suurinpiirtein. Ne ei kumpikaan ole rahan arvoisia. Varsinkin online pelaamisesta ei järjissään oleva ihminen maksa, vielä tyhmempi pitää olla, että tilaa kaiken tuon päälle tämän EA:n rahastyspalvelun. Tuo Fifakin lohkee ihan levyllä jo parilla eurolla, kun vähän viitsii selailla.

EA:n "rahastuspalvelu"? taidat kuulua siihen porukkaa, joka rakentaa peli-pc:n 1000-2000€:llä ja piratoi pelinsä laittomasti.. Tuohan on siis tällä hetkellä paras laillinen diili mitä pelimaailmasta löytyy (humble bundlen jälkeen), sillä palvelusta tällä hetkellä ilmaiseksi jaettavien pelien yhteishinta gamestoppiin vietynä on 100-150€. esimerkiksi FIFA 15 on 20-25€ vaihtoarvoltaan, NHL samaa luokkaa ja battlefield 4 & pvz gw vähintään 15-20€. kyseessähän on siis 6-12kk vanhoja pelejä (bf4 vanhin), joista kaupassa uutena saa maksaa sen 70€, netistä nuo kaikki löytyy max 40€, mutta mainitsemasi 'parin euron fifa 15' maksaa halvimmilllaan 35€. eli enemmän kuin vuoden EA Access jäsenyys. sitten jos ruvetaan laadusta puhumaan, niin suurin osa noista peleistä on erittäin laadukkaita (BF4, Fifa 15, Madden 15, PVZ, Peggle), ja vain pari hieman huonompaa. en ymmärrä miten ihmiset näkevät tämän huonona palveluna, varsinkin kun ilmaispelien lisäksi saa jokaista uutta EA peliä kokeilla muutama pv ennen julkaisua väh. 6h, ja kaikesta EA kamasta Storessa saa 10% alennuksen.. jos on EA pelien suurkuluttaja, niin palvelun arvo on siellä 200€ paikkeilla 30€ vuosimaksulla.. eipähän tarvitse Battlefronttia ennakkotilata tietämättömänä, kun pääsee edellisenä vkloppuna testaamaan onko se ostamisen arvoinen. /rant

Nostoja