FIFA 15:lle julkistustraileri julkaisupäivän kera / Uutiset / pelaaja.fi

FIFA 15:lle julkistustraileri julkaisupäivän kera

10.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Electronic Arts on julkistanut kunnollisesti FIFA 15:n. Virtuaalipotkupalloilu jatkuu seuraavan kerran syyskuun 25. päivä ainakin niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella, PlayStation 3:lla kuin myös pc:lläkin.

Uuden pelin myötä FIFA-sarjan on määrä kohentua jälleen niin pelattavuuden, tekoälyn kuin ulkoasunkin osalta. Lupauksissa muun muassa on, että FIFA 15:ssä tekoälypalloilijat pystyvät kesken pelin muovaamaan taktiikoitaan monipuolisemmin erilaisten tilanteiden mukaan. Myös kaksintaistelujen pitäisi olla palkitsevampia kuin koskaan erityisesti parantuneiden pallofysiikoiden ansiosta.

Kuten viime vuonna, hyödyntävät uuden FIFAn PlayStation 4 - ja Xbox One -versiot EA Sportsin tuoretta Ignite-urheilupelimoottoria. Tällä erää kuitenkin myös pelin pc-versio on nostettu samaan kastiin uuden sukupolven vastineiden kanssa, minkä myötä tietokoneilla pitäisi pystyä kokemaan samat ydinominaisuudet kuin myös Sonyn ja Microsoftin uutuuslaitteille.

Ohessa julkistustraileri.

Lähde: FIFA 15

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Siinäpä esimerkki miten saada noinkin (tylsän) tavallisesta aiheesta eeppinen traileri. Greatest drama ja this is more than a game :D

Käyttäjän Kimppis kuva
Kimppis
Lainaus käyttäjältä zappah

Siinäpä esimerkki miten saada noinkin (tylsän) tavallisesta aiheesta eeppinen traileri. Greatest drama ja this is more than a game

No mene sinä vaan pelaamaan sitä jääkendoa/painia.

Ylihuomenna mm-kisat. Can't wait!
Jäi FIFA 14 välistä, joten FIFA 15 day 1. Can't wait!

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Kimppis

No mene sinä vaan pelaamaan sitä jääkendoa/painia.

Hieno oletus: kun en ole kiinnostunut jalkapallosta, olen jääkiekko-tyyppi. En seuraa yhtään mitään urheilua. Mitäs nyt aiot sanoa? "Mene sitä CODIA pelaamaan"? Ei tuo mielipiteeni nyt varmaan niin kauhea asia ole että tarvitsee itseensä ottaa. Sitä paitsi olihan traileri ihan liian eeppinen siihen nähden mitä peli on. Samaa voi sanoa tosin ihan liian monista peli- ja leffatrailereista yleensäkin. Tässä se vain jotenkin alleviivautui enemmän. Seuraavana eeppinen kauppareissu: "It's more than a shop. It's supermarket!"

Käyttäjän Jelperi kuva
Jelperi

]

Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä KimppisNo mene sinä vaan pelaamaan sitä jääkendoa/painia.Hieno oletus: kun en ole kiinnostunut jalkapallosta, olen jääkiekko-tyyppi. En seuraa yhtään mitään urheilua. Mitäs nyt aiot sanoa? "Mene sitä CODIA pelaamaan"? Ei tuo mielipiteeni nyt varmaan niin kauhea asia ole että tarvitsee itseensä ottaa. Sitä paitsi olihan traileri ihan liian eeppinen siihen nähden mitä peli on. Samaa voi sanoa tosin ihan liian monista peli- ja leffatrailereista yleensäkin. Tässä se vain jotenkin alleviivautui enemmän. Seuraavana eeppinen kauppareissu: "It's more than a shop. It's supermarket!"

Miksi sitten tulla kommentoimaan FIFA-uutista jos et yhtään mitään urheilua seuraa? :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Jelperi

Miksi sitten tulla kommentoimaan FIFA-uutista jos et yhtään mitään urheilua seuraa?

Anteeksi, en tiennyt että tämä on joku sisäpiirin juttu. Tarvitsenko vip-kortin tai jotain?

Juu, mutta eiköhän tuo kommenttini jo vastaa tuohon kysymykseen: katsoin trailerin ja huomasin hauskan seikan jota päätin kommentoida. Melko suppeaa ajatusmaailmaa kun ensin sovitellaan tiettyyn ryhmään ja sitten en saisi edes traileriakaan katsoa.

Käyttäjän juhispuhis kuva
juhispuhis

En seuraa minäkään urheilua eikä pätkääkään vois kiinnostaa fifan pelaaminen, mutta tulee se traileri aina katsottua! Kyllä noiden fifojen grafiikat menee kaukana takana nykyisien seikkailupelien rinnalla. Onhan tuossa katsomossa aidon tuntuisia henkilöitä, mutta tottakai trailerissa on, mutta itse pelaajat ovat aika huono grafiikkasia, jos vertaa esim. halon ja assassin's creedin henkilöihin.