Fifa 15:ssä vedetään tunteella / Uutiset / pelaaja.fi

Fifa 15:ssä vedetään tunteella

21.07.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Fifa 15:ssä vedetään tunteella

EA Sportsin vuotuinen Fifa-jalkapalloteos lupaa uuden trailerin mukaan tuoda pelaajien tunteet pintaan.

Tunnetta ja intensiteettiä esittelevä Fifa 15 -traileri tuo esiin sekä virtuaalisella nurmikentällä juoksevien pelaajien että katsomoissa hurraavien fanien tunneskaalaa. Pelaajien lupaillaan reagoivan aiempaa realistisemmin pelin tapahtumiin. Pelaajat ilmaisevat kentällä sekä turhautumistaan että tyytyväisyyttään pelitoverien ja vastapuolen edesottamuksiin.

Myös katsomoiden lupaillaan käyttäytyvän aiempaa autenttisemmin. Trailerin perusteella fanien tekemiset riippuvat seurasta, alueesta tai liigasta. Kannattajat esimerkiksi laulavat seuralle tyypillisiä kannatuskappaleita, joihin reagoidaan myös Fifa 15:n selostuksessa.

Fifa 15 ilmestyy Euroopassa 25. syyskuuta.

Lähde: EA Sports

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Tämän takia sydämeni sykkii enemmän 90-luvun urheilupeleille: silloin ne olivat vielä rehdisti pelejä. Pidän peleistä, jossa ollaan keskitytty olelliseen ja jätetty kaikki turha pois. Joskus vähemmän voi olla enemmän, mutta toisaalta, pitäähän urheilupeleihin keksiä jotain uutta, jotta joku ostaisi niitä.

Käyttäjän trikc19 kuva
trikc19
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Tämän takia sydämeni sykkii enemmän 90-luvun urheilupeleille: silloin ne olivat vielä rehdisti pelejä. Pidän peleistä, jossa ollaan keskitytty olelliseen ja jätetty kaikki turha pois.

Pelle.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

^

Ja mistähän syystä menet häntä pelleksi haukkumaan? olisi mukava kuulla perustelut ennen kuin rupee toisia nimittelemään.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Trikc19 vanha argentttiinafani pakko välittää. Toivottavast playat ei rupee mitää filmailee niim good. Hosay that