FIFA 16 tekee unelmajoukkueiden kasaamisesta hauskempaa kuin koskaan / Uutiset / pelaaja.fi

FIFA 16 tekee unelmajoukkueiden kasaamisesta hauskempaa kuin koskaan

5.08.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
FIFA 16 tekee unelmajoukkueiden kasaamisesta hauskempaa kuin koskaan

FIFA 16 uudistaa pelisarjan rakastettua Ultimate Team -pelitilaa uudella joukkueenkasaamistoiminnolla.

FUT Draftiksi nimetty tila antaa pelaajien rakentaa oma unelmajoukkueensa jalkapalloilija kerrallaan. Kutakin pelipaikkaa varten on tarjolla viisi vaihtoehtoa, joista pelaaja voi valita sopivimman omaa visiotaan ajatellen. Joukkueen toimivuuteen vaikuttaa valittujen pelaajien omien kykyjen lisäksi joukkueen jäsenten välinen kemia.

Draft-joukkueen kasattuaan pelaajat pääsevät testaamaan tiiminsä tehoa joko tekoälyä tai muita pelaajia vastaan verkossa. Neljän matsin sarjoissa pärjäämisestä voi voittaa muun muassa pelikolikoita ja Ultimate Team -pelaajapaketteja.

Koska kaikki pelaajat ovat alusta asti valittavissa Draft-joukkueisiin, pelitila tarjoaa myös aloittelijoille oivan mahdollisuuden harjoitella kaikkein suurimmilla tähdillä pelaamista. Legends -potkupallotähdet ovat saatavilla Draft -tilassa vain Xbox Onella.

FUT Draftin voi nähdä toiminnassa alla olevalla trailerilla.

Electronic Artsin aamuisessa Gamescom-lehdistötilaisuudessa livautettiin ilmoille myös muita FIFA-aiheisia pikku-uutisia. Klassista uratilaa parannellaan kausia edeltävillä harjoitusturnauksilla sekä pelaajien kykyjä harjaannuttavilla treeneillä. Immersioon puolestaan panostetaan muun muassa uusilla sääefekteillä, viilatulla kasvonilmeillä, yli 900 erilaista kannustusveisua osaavalla yleisöllä ja seuran sisäisiä kuvioita kommentoivilla selostajilla. 

FIFA 16 julkaistaan Euroopassa 24. syyskuuta PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Yksityiskohtaisen selostuksen Gamescom-esityksen sisällöstä voi lukea pelin verkkosivuilta.

Lähde: EA Sports

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.