Fifa 21 ei yllä pc:llä uuden konsolisukupolven rinnalle - vastaa PS4- ja Xbox One -versioita / Uutiset / pelaaja.fi

Fifa 21 ei yllä pc:llä uuden konsolisukupolven rinnalle - vastaa PS4- ja Xbox One -versioita

22.06.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
Fifa 21:n pc-versiossa ei nautita uuden sukupolven herkuista.

Fifa 21:n vastaa pc:llä nykyisen konsolisukupolven versioita, kehittäjä EA kertoo.

Pelin verkkosivut kertovat Fifa 21:n pc-version olevan sama peli kuin Xbox Onelle ja PS4:lle julkaistava versio. Näin ollen pc-pelaajat jäävät paitsi PS5- ja Xbox Series X -versioita varten kehitettävistä uudistuksista. EA:n paljastamat yksityiskohdat uuden konsolisukupolven versioista ovat vielä varsin epämääräisiä, mutta Fifa 21:n kerrotaan tarjoavan PS5:llä ja Xbox Series X:llä rivakampia latausaikoja, autenttisempaa valaistusta ja todentuntuisempia yksityiskohtia pelaajamalleissa.

EA paljasti ensimmäiset tiedot Fifa 21:stä viime viikolla järjestetyssä EA Play -tapahtumassa. Lisätietoja pelistä ja eri versioista saadaan lähiviikkojen aikana.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Niin moni joka on nähnyt trailerin, epäilevät että ea olisi "vähän oikonut" eli portannut xbox-pelistä pc version. No oli miten oli onhan se aikka kökkö, toki ei kuitenkaan pahemmasta päästä.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Ei taida paljoa pc kiinnostaa. Voihan olla tietysti ettei moottori taivu tukemaan pc markkinoiden low ja high end rautaa samanaikaisesti. Näinköhän konsolit karkaa ainanin alussa uuden muistisysteeminsä turvin, mielenkiintoisia aikoja kieltämättä.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Eihän tämä yllätys ole. EA mennyt aika lailla konsolit edellä urheilupeleillään jo vuosia ja tietysti Änäriä odotetaan vieläkin. Hetkeen ei ole tullut kokeiltua Fifaa, tai Maddenia PC:llä, paitsi sisäinen Sulo Vilèn käski ostamaan 20:n 20€:n rapsasta reilu kuukaisi sitten Voltan takia.

Onhan tuo ihan jalkapallon näköinen peli, mutta ei mitään ihmeellistä. Peli myös joko saa lukittua 30, tai 60:een FPS:ään, tai sitten ilman rajoitusta, mikä ei rajoitun näytön virkistystaajuuteen. Peli lepattaa koko ajan lähes 300FPS:än tuntumassa ja näin ollen pelaaminen kärsii typerästi, koska GSync ei toimi. Samoin tämä ei toimi 60:ssä, mikä tuntuu vastaavasti tönköltä ja hieman viipyilevältä.

Samaa kävi Änärinkin kanssa aikoinaan, kun Skill Stick tuli konsoleille, mutta vastaavasti PC:llä mentiin edellisen sukupolven mekanikoilla, kunnes koko sarja lopetettiin.

Eli periaatteessa joutuu vieläkin pelaamaan urheilupelit konsoleilla ja en ihmettelisi vaikka Skate 4:kin, vaikka EA on viime aikoina ryhdistäytynyt PC:llä ja muutama viikko sitten ilmestyi taas Steamiin.

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Pelaako joku näitä edes pc:llä?

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus Seppo_Hovi

Pelaako joku näitä edes pc:llä?

Kyllä.