FIFA 22 ei hylkää loottilaatikoita, mutta sikaa ei tarvitse enää ostaa säkissä / Uutiset / pelaaja.fi

FIFA 22 ei hylkää loottilaatikoita, mutta sikaa ei tarvitse enää ostaa säkissä

17.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

FIFA 22 jatkaa aiempien osien viitoittamalla loottilaatikkotiellä, EA Sports kertoo.

Jalkapallopelisarjan rahasammoksi muodostuneessa FIFA Ultimate Team -pelimuodossa hankitaan pelaajia edelleen hankkimalla korttipakkoja joko pelaamalla tai oikealla rahalla. Pelaajien ei kuitenkaan tarvitse enää ostaa sikaa säkissä, vaan FIFA 22 -pelaajat voivat esikatsella ainakin osan pakoista ennen ostamista. Esikatselupakat ovat tuttuja jo FIFA 21:stä, jossa ne otettiin käyttöön kokeilunomaisesti kesällä. EA:n mukaan esikatselupakkaukset saivat sen verran positiivisen vastaanoton sarjan faneilta, että ne päätettiin ottaa mukaan myös FIFA 22:een heti julkaisussa.

FIFA 22:n julkaisussa tarjolla on kaksi erihintaista esikatseltavaa vaihtoehtoa. Esikatseltu pakka on tarjolla 24 tunnin ajan, jonka jälkeen pelaajat voivat esikatsella uuden paketin sisällön. Lisäksi tarjolla on edelleen myös perinteisiä sokkona ostettavia pakkoja, joiden sisältö on arvoitus ostamiseen saakka.

FIFA22 julkaistaan 1. lokakuuta. EA Play -tilaajat pääsevät kuitenkin kokeilemaan peliä kymmenen tunnin ajan jo 22. syyskuuta alkaen.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Eli uhkapeli jatkuu entisellään, paitsi nyt pikku vesselit tietävät mitä vanhempien tilin tyhjentämällä voi voittaa. Nyt kun Pokemonin leikkiraharuletit on ammuttu alas niin merkittävä videopelien uhkapeliongelma ilmeisesti katsotaan ratkaistuksi.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Erikoista että tarjoavat kahdenlaisia korttipakkauksia. Se että näkee saatavat kortit ennen ostoa siirtää varsinaisen uhkapelin vasta seuraavaan nähtävään pakkaan. Käytännössä asiakkaalle tästä yhden pakkauksen näkemisestä ei ole juuri hyötyä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Eli perinteisen hedelmäpelin sijaan saat kerran päivässä nähdä voittosumman ennakkoon ja päättää pelaatko vai et, mutta sen jälkeen uudet kierrokset toimii normaaleilla uhkapelisäännöillä. Vautsi mikä muutos entiseen

En löytänyt äkkiseltään mistään tietoa, ovatko nämä "preview packit" sitten ihan normihintaisia vai kenties kalliimpia kuin tavalliset random vastineensa? Tietääkö joku tietäjä?