FIFA ja Xbox / Uutiset / pelaaja.fi

FIFA ja Xbox

1.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
1

Jalkapallon MM-kisat alkavat reilun viikon kuluttua Saksassa. Se tarkoittaa tietyissä piireissä kuukauden mittaista juhlaa. Microsoft pääsee sekin nauttimaan kisojen parrasvaloista.

Ensimmäinen kisa-aiheinen tuote on rajoitettu erä Xbox 360 -konsolia. 2006 FIFA World Cup -bundle sisältää konsolin Core System -version, FIFA World Cup -etulevyn, 2006 FIFA World Cup -pelin ja luottaen pelaajien fyysiseen aktiivisuuteen myös kopion Adidaksen Teamgeist-kisapallosta. Tämän bundlen hinnaksi on kerrottu 259,99 puntaa, eli noin 380 euroa.

Xbox Livestä saa ladattua ilmaiseksi Englannin joukkueen virallisen kisatunnussävelen, Embrace-yhtyeen World at your Feet -kappaleen. Video on ladattavissa kesäkuun 5. päivästä heinäkuun 2. päivään asti.

Microsoft on saanut lyötyä hynttyyt yhteen myös kolajätti Pepsin kanssa. Yhteistyön tulos on kisojen mittainen kampanja, jonka aikana joku voittaa joka 90. minuutti Xbox 360 -konsolin. Pikaisen laskutoimituksen perusteella se tarkoittaa 480 konsolia. Kampanja on sidottu Pepsi-tölkkeihin, joita on liikkeellä 100 miljoonaa.

Ja verkossa kisoja ja kisatapahtumia voi seurata osoitteessa www.xbox.com/football.

Kokonaisvaltaista toimintaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Ketä kiinnostaa, jotkut ihme jalkapallokisat.

Nostoja