FIFAn pelimoottori seuraavaan PESiin? / Uutiset / pelaaja.fi

FIFAn pelimoottori seuraavaan PESiin?

13.10.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
12

PES-sarja oli jalkapallopelien kiistaton kuningas edellisessä konsolisukupolvessa, mutta uuteen sukupolveen siirryttäessä Konamin fudistiimi on ollut pahoissa vaikeuksissa, samalla kun EA:n peli on kehittynyt huimasti. PES-sarjan isä Shingo "Seabass" Takatsuka olisi mahdollisesti jopa valmis käyttämään kilpailevan FIFA-sarjan pelimoottoria, mikäli sitä hänelle tarjottaisi.

PES-mies kertoo: "Harkitsisin todella vakavasti FIFA-moottorin käyttöä jos tilaisuus tulisi. Grafiikan ja animaation osalta FIFA-sarja on ylivertainen meidän peliimme verrattuna."

Täysin ylivertainen FIFA ei ulkoiseltaan ilmeeltään kuitenkaan ole. Seabass jatkaa: "Pistäisin FIFAsta hahmomallit kylläkin uusiksi."

Lue Seabassin koko haastattelu täältä! (CVG)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eka. hyvä juttuhan tuo ois

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Eikös Seabass viimeksikin puhunut jotain, että ei ole tyytyväinen PES:n? :P Ja nyt sitten sanoo, että FIFA on joiltain osin ylivoimainen. Hienoa tietysti, että kaveri on rehellinen, mutta luulisi että Konamilla puututtaisiin asiaan hieman. Uusimman PES:n demo on ihan kivaa pelattavaa kyllä :)

Käyttäjän hippiletti_ kuva
hippiletti_

aiai.. ite tykkäsin fifan demosta huomattavasti enemmän kuin pessistä... ei toi seabass osaa tehä mitään

Käyttäjän Intrasigent kuva
Intrasigent

Omasta mielestä ainakin PES09 alkaa olemaan jo ihan hyvällä tasolla. 08 versio tietysti oli pettymys, mutta viimevuotisesta ollaan menty paljon eteenpäin. Grafiikalta toki vieläkin jäädään, mutta muuten PES sarja kyllä vaikuttaa ihan kilpailukykyiseltä. ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

silmäkarkki ei tuo makua. fifan näyttää hyvältä mutta...prö evo saa miun €urot!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PES09 on onneton esitys, hyvä että myöntävät itsekin ongelmat. Varmaan ihan ok, jos ei paremmasta ymmärrä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vanhana FIFA-miehenä olen edelleen PESin kannalla...

Graafisesti PES09 ei vaikuta mitenkään hirveästi paremmalta kuin 08 versio. (ainakaan demon osalta)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hän on oikeassa FIFA hahmomalleista, ei jalkapalloilijat näytä samalta kuin Quaken sotilas härregud! EA ei varmastikaan FIFAn engineä kaupittele, heillehän parasta olisi että olisi vain FIFA ja saisimme pelata Quakea ilman sinkoja, ja rahat menisi kaikki EA:lle. Itse olen aina PES-mies, niissä on jotain mitä FIFAsta ei ole löytynyt muistaakseni vuoden 2000 jälkeen: Jalkapallon fiilis.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nyt kun vielä jommassa kummassa pelissä päästäisiin a) pois liian helposta maalinteosta, b) eroon yli-inhimillisistä spurteista, ja vielä c) 90 minuutin otteluihin, niin alettaisiin jo puhua jalkapallopeleistä. Nämä nykyiset tosin on varmaan lätkäfaneille ihan hyviä pelejä.

Käyttäjän FEAR kuva
FEAR

jaa a vaikea sanoa tohon miotään kun en koskaan pessejä ole pelannu vaanse fifa on se minun jalitsu peli jos jalitsua haluan pelata