FIFA:n suosittu Pro Clubs -pelitila uudistuu isosti – kustomointimahdollisuudet kasvavat entisestään / Uutiset / pelaaja.fi

FIFA:n suosittu Pro Clubs -pelitila uudistuu isosti – kustomointimahdollisuudet kasvavat entisestään

26.07.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
FIFA 20 Pro Clubs

FIFA 20 uudistaa suosittua Pro Clubs -pelimuotoa isolla kädellä, tarjoten pelaajille enemmän kustomointivaihtoehtoja, parannellun ulkoasun ja uusia ottelumuotoja.

Pro Clubsissa pelaajat voivat luoda oman jalkapalloammattilaisensa ja viedä tämän verkkoon, jossa muiden pelaajien kanssa muodostetaan oma joukkue. Jokainen joukkueen jäsen pelaa omalla pelaajallaan ja näin ollen vain yhtä pelipaikkaa kentällä.

FIFA 20:ssä omaa pelaajaansa voi kustomoida entistä enemmän niin ulkoisesti kuin fyysisten ja pelillisten ominaisuuksienkin puolesta. Tarjolla on myös uusia pelipaikkoja, joista valita. Jokainen valinta pelipaikasta pelaajan painoon ja pituuteen vaikuttaa siihen miten tämän ominaisuudet kehittyvät ja miltä pelaaminen kentällä tuntuu. Esimerkiksi kestävyyteen ja nopeuteen satsaaminen tehdään muiden ominaisuuksien kustannuksella.

Kustomointi ei rajoitu pelkästään yksittäisten pelaajien tasolle. Joukkueille on tarjolla yli 25 kustomoitavaa peliasua ja yli 150 logoa. Peliasut pääsee valitsemaan ennen ottelua, jotta mahdollisesti toisiinsa sekoittuvilta peliasuilta vältyttäisiin pelin aikana.

Otteluiden ulkoasua on muokattu enemmän oikeaa televisioitua tapahtumaa muistuttavaksi. Ruudulla nähdään vesileima sekä uudistunut Pro Clubs -logo, ja katsomossa heiluvat joukkueiden liput ja kannustuslakanat ovat nyt niiden väreillä ja nimillä varustettuja. Lisäksi uudistuneet ottelugrafiikat tuovat esimerkiksi omat uniikit tulostaulut ystävyys-, liiga- ja cup-otteluihin.

Uusia pelitiloja ovat House Rules Cup ja Practice Match. House Rules Cup on viime vuoden Kick Off -tilasta tuttu House Rules siirrettynä Pro Clubs -ympäristöön. Pelejä pelataan ajoittain vaihtuvilla säännöillä, jotka voivat sallia esimerkiksi rumat taklaukset tai poistaa paitsiot kokonaan. Practice Match taas on nimensä mukaisesti harjoitusottelu. Pelaajat voivat harjoitella joko yksin tai koko joukkueen voimin tekoälyn ohjaamia vastustajia vastaan. Otteluissa voi säätää muun muassa vaikeustasoa, taktiikoita tai tekoälyn pelaajien kokonaisarvoja.

Pienempänä uudistuksena maaleja pääsee nyt tuulettelemaan joukkuetovereidensa kanssa, kun kamera ei enää maaliin jälkeen tarkenna maalintekijään. Jokainen pelaaja voi tuulettaa haluamallaan tavalla, ja kavereidensa kanssa voi vaikka koordinoida koko joukkueen yhteiset juhlinnat.

Myös joitain bugeja on korjattu. Esimerkiksi keskuspuolustajat eivät enää mene vapaapotkuissa muuriin.

FIFA 20 julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja pc:lle 27. syyskuuta.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja