Ensimmäisen persoonan pulmapeli The Talos Principle on laajenemassa heinäkuun 23. päivä. Tuolloin Steamiin myyntiin tuodaan alkujaan huhtikuussa paljastettu Road to Gehenna -lisäosa niin uusilla pulmilla kuin tuoreella tarinallakin varustettuna.

Sisällöltään Road to Gehenna jakautuu neljään pelin sisäiseen episodiin, joissa kohdattavien pähkinöiden pitäisi edustaa The Talos Principlen haastavimpia koettelemuksia. Tarinansa osalta laajennus asettaa pelaajansa ohjaamaan nyt vuorostaan Elohimin lähettiä Urielia, joka pyrkii pelastamaan The Talos Principlen mysteeriseen maailmaan loukkuun jääneet sielut.

Laajennuksen tarinan ovat käsikirjoittaneet Tom Jubert ja Jonas Kyratzes, jotka olivat mukana kynäilemässä myös pääpeliä.

Pelaaja-lehden arvostelun The Talos Principlen alkuperäisestä pääseikkailusta voi lukaista tästä. Vielä jossain vaiheessa kuluvaa vuotta peli olisi tarkoitus saada pc:n ohella vielä myös PlayStation 4:lle. Tarkkaa julkaisupäivää konsoliversiolle ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa