Final Fantasy XV julkistettu PlayStation 4:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Final Fantasy XV julkistettu PlayStation 4:lle

11.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
16

Final Fantasy Versus XIII tunnetaan jatkossa virallisesti nimellä Final Fantasy XV. Square Enix ilmoitti vaihdoksesta Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa varhain tänä aamuna ja vahvisti, että peli nähdään Kingdom Hearts III:n tapaan ainakin PlayStation 4:llä.

Julkistus tehtiin uuden trailerin avittamana. Sen voi kurkata ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Vihdoinkin lisää infoa, ei malta odottaa. Hyvältä näyttää.

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

Näyttää ihan mahtavalta. Luvassa pitäisi olla iso mailma world mapilla ja paljon muuta!

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

Toistaiseksi näyttää hyvältä. Taitaa olla aika elokuvamainen.

Käyttäjän Squalo FIN kuva
Squalo FIN

Grafiikka näytti mahtavalta, mutta peli itsessään jätti jotenkin kylmäksi. Pitää katsoa uudestaan vähemmän väsyneenä ja antaa lopullinen tuomio vasta sitten.

Käyttäjän Deadreaver kuva
Deadreaver

World mappi on...Saisikohan randomit battlet pois päältä, jos ne klassikko tyylillä pelissä ovat...
Wanhoista Final Fantasyistä tuli vain ärsyttäviä kun piti mennä ympäriinsä...ja joka toinen hengenveto oli matsi mobeja vastaan...

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Hyvältä näyttää. Sony tulee viemään. =)

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel
Lainaus käyttäjältä Deadreaver

World mappi on...Saisikohan randomit battlet pois päältä, jos ne klassikko tyylillä pelissä ovat...
Wanhoista Final Fantasyistä tuli vain ärsyttäviä kun piti mennä ympäriinsä...ja joka toinen hengenveto oli matsi mobeja vastaan...

Pelissä ei pitäisi olla random battleja, vaan ns XII tapaan hyökätään suoraan viholliseen joka tulee vastaan, mutta enemmän action rpg mäisesti.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Näyttää aivan totaalisen paskalta. En jaksanut edes katsoa videota loppuun saakka. Tuolla ei ole mitään tekemistä sen Final Fantasyn kanssa, jonka tunnen ja jota rakastan. "Fantasy based on REALITY"?? Miksi reality? Miksei se saa olla rauhassa fantasy, niinkuin kuuluisi olla? No eipä siinä mitään uutta...Final Fantasy on kuollut jo ajat sitten, mutta toivon pilke silti aina herää uuden jakson ilmestyessä...

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Olisi Versus voinut kyllä pysyä Versuksena, ja XV perinteisempi FF. Aina tahdotaan muka muutosta, mutta kyllä aika perhanan monelle olisi täydellinen peli joku perinteisemmän mallinen FF vain paremmalla ulkoasulla. Tämä näytti vähän liikaa reaktiopohjaiselta mäiskeeltä, mutta ehkä se on vain traileri jonka pitää houkutella isoa yleisöä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jos Sonyn kone pitäisi muka pelien takia ostaa niin hyllyyn jäisi. FF ja Kingdom Hearts eivät ole koskaan kiinnostaneet. Mitä enempi näitä uutisia lukee, niin sitä selvemmäksi tulee, että ei siellä ainakaan mitään pakko-ostos exclusiveja löydy :P Varmasti tosin FF ja KH riittää monille mutta oliko nämä edes lopulta yksinoikeuksia?