Final Fantasy Adventuren uusioversio saapui länteen, PlayStation-käännöksen tulo myös vielä mahdollinen

Final Fantasy Adventuren uusioversio Adventure of Mana on hivuttautunut saataville sekä Japanissa että lännessä. Lännessä peli saatetaan Japanin tapaan saada vielä myös mobiililaitteiden lisäksi PlayStation Vitalle.

6.2.2016 18:09

Square Enixin toimintaroolipeli Adventures of Mana on saanut julkaisunsa niin Japanissa kuin länsimaissakin. Japanissa peli on parhaillaan saatavilla sekä iOS- ja Android-laitteille että myös PlayStation Vitalle, kun taas länsimaissa tyytyä on täytynyt vain mobiiliversioihin – ainakin toistaiseksi.

Virallisessa eurooppalaisessa blogissaan Square Enix on ilmoittanut, että suuren kysynnän vuoksi julkaisija punnitsee parhaillaan mahdollisuutta kääntää Adventures of Manan Vita-version myös vielä englannin kielelle. Mitään varmempia lupauksia se ei ole uskaltanut asian suhteen vielä antaa, mutta ilmeisesti uutisia Vita-version mahdollisuuksista pitäisi kuulua jo lähiaikoina.

Itse Adventures of Mana on uusioversio alunperin Game Boylla tavatusta Final Fantasy Adventure -pelistä, joka on tunnettu Euroopassa myös Mystic Questina ja Japanissa Seiken Densetsu: Final Fantasy Gaidenina. Peli oli käytännössä Super Nintendo -klassikko Secret of Manan edeltäjä ja koko Square Enixin Mana-sarjan käynnistäjä.

Ainakin mobiililaitteilla Adventures of Manalle kertyy hintaa 14 euroa.

Lähde: Square Enix Blog, App Store, Google Play

Lisää luettavaa